Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

NYHED I 2023 !!! Julemarked på Sønderborg Slot – Kom og mød os

Fredag, Lørdag & Søndag d. 01. – 03. december 2023

Som den nye dreng i klassen er vi glade for i 2023 at være tilbage og at byde velkommen til Julemarked på Sønderborg Slot 2023.
I samarbejde med Sønderborg Slot er vi glade for at være tilbage i byen og får at kunne give de sønderjyske gæster en dejlig start på december måned med et julemarked for alle.  

Vi glæder os derfor til igen i 2023, at kunne åbne dørene op i Sønderborg, for de mange besøgende, som vil benytte weekenden til at kigge forbi julemarkedet, i de unikke rammer på Sønderborg Slot. 

Julemarked på Sønderborg Slot og de over 80 udstillere vil præsentere alt hvad hjertet kan begære af julepynt, dekorationer, brugskunst, delikatesser, juletræer, julegodter, glaskunst, mode og mange andre spændende julegaveidéer, hvor de historiske rammer bidrager til at fuldende oplevelsen – da også billet giver adgang til at besøge de historiske rammer og komme indenfor i museumsdelen – som huser flere udstillinger.

Hele familien kan nemt bruge en hel dag i disse rammer. Der vil udover muligheden for både at besøge museet og juleboderne, blive mulighed for både at få stillet sulten samt nyde lidt varmt at drikke. Derudover byder julemarkedet også på underholdning over alle de 3 juledage.

OBS. Julemarkedet er ikke kørestolsvenligt.

Det er muligt at hæve kontanter og betale med dankort ved indgangen.
Bemærk at ikke alle udstillere tager dankort på standene, derfor er det en god idé at have kontanter med hjemmefra.

Dato og tidspunkt:  01. – 03. december 2023

Åbningstider:
Fredag d. 01. december : 14.00 – 19.00
Lørdag d. 02. december: 10.00 – 17.00
Søndag d. 03 december: 10.00 – 16.00

Dørene åbner: 1. november kl. 14.00

Ledsager til handicapet kommer gratis ind ved fremvisning af ledsagerkort

Følg os på facebook og bliv opdateret omk. alle de spændende udstillere og nyheder.

Sønderborg Slot
Sønderbro 1, 6400 Sønderborg