Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

I 2016  blev julemarkedet af DR’s juleekspert kåret som nummer 3 på listen over de mest nostalgiske julemarkeder, som man skulle besøge for at komme i den helt rette julestemning. Læs artiklen hér.

Dette glæder os utrolig meget, ligeledes den store interesse som Hornslet by, og det store opland har vist julemarkedet på Rosenholm Slot, hvor vi 2019 havde hele 17.500 besøgende.

Vi glæder os derfor til igen i 2021, at kunne åbne dørene op for de mange besøgende, som vil benytte weekenden til at kigge forbi julemarkedet, i de smukke rammer på Rosenholm Slot. Grundet den store opbakning har vi igen i år valgt, at afholde julemarkedet over to weekender. Dette giver alle de besøgende en meget bedre oplevelse, og de lange køer ved indgangen undgås lettere.

Julemarkedet og de over 80 udstillere vil præsentere alt hvad hjertet kan begære af julepynt, dekorationer, brugskunst, delikatesser, juletræer, julegodter, glaskunst, mode og mange andre spændende julegaveidéer, hvor de historiske rammer bidrager til at fuldende oplevelsen.

Hele familien kan nemt bruge en hel dag i de eventyrlige rammer, da der er mulighed for både at få stillet sulten samt nyde lidt varmt at drikke. Derudover byder julemarkedet også på underholdning såsom; træktur på juleponyer, en tur med modeltoget, lav dit helt eget julelys, giv julemanden din ønskeseddel, mød julemandens kone, nissebørn og prinsesser m.m.

Alt imens du går på opdagelse rundt på området, vil du blive mødt af prinsesser, som tager dig med tilbage til barndommen. Dette vil sikkert for mange lede minderne hen imod DR´s gamle julekalender ”Jul på Slottet”, da kalenderen er optaget på Rosenholm Slot og Slotspark.

OBS. Julemarkedet er ikke kørestolsvenligt.

Dato og tidspunkt: 6.- 7. og 13.- 14. november 2021
Åbningstider: kl. 10-16
Dørene åbner: 6. november kl. 10.00

Bemærk venligst: Hunde i snor er velkomne.
Ikke kørestolsvenligt!

Følg os på facebook og bliv opdateret omk. alle de spændende udstillere og nyheder.

Rosenholm Slot
Rosenholmvej 119, 8543 Hornslet