Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Fyns hyggeligste julemarked for hele familien

Vi sender en stor tak, til alle de besøgende samt udstillere, som i 2019 var en del af julemarkedet. I har alle været med til at skabe den succes julemarkedet var, med hele 12.120 besøgende. Derudover er vi utrolig glade for alle de mange positive tilbagemeldinger vi har fået på julemarkedet. Så det er med stor glæde, at vi igen kan byde jer alle velkommen i de smukkeste rammer d. 26. – 28. nov 2021.

Julemarkedet er en tilbagevendende tradition, hvor familier vil kunne samles og fejre den første adventsweekend. Godsejerne Nicoline og Peter, samt vi hos CHPevent, glæder os utrolig meget til igen at kunne åbne dørerne op for de mange udstillere samt de juleglade gæster, som vil benytte weekenden til at kigge forbi julemarkedet, i de smukkeste rammer på Boltinggaard Gods.

Se og find udstillerne her: kommer senere

Julemarkedet og de over 70 udstillere vil præsentere alt hvad hjertet kan begære af spændende ting såsom julepynt, brugskunst, lækre delikatesser, juletræer, dekorationer, julegodter, glaskunst, mode og andre spændende julegaveidéer. De storslåede og hyggelige rammer bidrager til at fuldende oplevelsen, og derved netop skabe en kommende familietradition.

Skulle sulten eller tørsten melde sig, alt imens man går rundt og nyder rammerne, familien og aktiviteterne, vil der også være flere drikke og bespisnings muligheder, som byder på alle julens lækkerier.

Der vil også være mange aktiviteter for alle aldre.

Dato og tidspunkt: 26. - 28. november 2021

Åbningstider:
Fredag d. 26. november: 14.00 – 19.00
Lørdag d. 27. november: 10.00 – 16.00
Søndag d. 28. november: 10.00 – 16.00

Dørene åbner: 26. november kl. 14.00

Følg os på facebook og bliv opdateret omk. alle de spændende udstillere og nyheder.

Boltinggaard Gods
Kokskovvej 28, 5750 Ringe