Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Jubilæumsfestival  -  Silkeborg 175 år og Danmarks Største Vejfest 5 års jubilæum

Da 175 års jubilæet falder sammen med 5 års jubilæet for Danmarks Største Vejfest (indvielse af Silkeborg Motorvejen), var det nærliggende at slå to fluer med ét smæk.

Jubilæumsfesten finder sted samme weekend som ”Danmarks Største Vejfest” i 2016, hvor 20.000 publikummer festede i strålende solskin og 25 graders varme. Denne gang har vi sat 10.000 som begrænsning. Der er i september ikke krav om vaccine, og hvis man ikke har Coronapas kan man nøjes med en lyntest.

Vi glæder os til at feste med jer igen.

Med venlig hilsen,
Bestyrelsen
Silkeborg Musik og Kultur Events

Adgangsbestemmelser:
18+år    Voksen
7-17 år   Ungebillet
0-6 år    Gratis*

* Vi anbefaler dog ikke at tage helt små børn med.
Det er jvf. ordensreglementet ikke muligt at medbringe klapvogne og barnevogne, og der er ikke mulighed for at parkere disse ved indgangen.


Det er alderen på koncertdatoen, som er gældende.
Er du fyldt 18 år i billettens gyldighedsperiode skal der købes voksenbillet.
Er du under 16 år gives der kun adgang ifølge med voksen/værge.
Der forlanges gyldigt billede-ID (eller kopi af) ved indgangen; pas, kørekort (eller studiekort med vellignende billede sammen med dit sundhedskort).
Man kan ikke få voksen armbånd medmindre man kan dokumentere at man er fyldt 18, da armbånd gælder som bevis i barerne hvis der købes alkohol.
Alle former for snyd med ID eller omgåelse af handelsbetingelser medfører bortvisning uden mulighed for refusion af billetomkostninger.
Købte billetter kan ikke ombyttes eller refunderes.

Billetter kan købes online frem til midnat dagen før koncerten. Herefter henvises til billetsalg ved indgangen. Der tages forbehold for udsolgte billettyper.

Det er kundens ansvar at holde kontaktdetaljer opdaterede ved billetsalg.dk, som er vores eneste mulighed for at kontakte jer ved evt. ændring i arrangementet.
Hvis du bliver snydt fordi du ikke handler via de officielle kanaler og billetten er scannet når du ankommer, kan vi desværre ikke hjælpe dig, hverken med indgang eller penge retur.
Du må ikke uden Hede Rytmers skriftlige accept benytte billetter i konkurrencer med det formål at fremme kommercielle interesser, ej heller videreformidler billetter med fortjeneste.

Handicap billetter (inkl. én gratis ledsager) – LÆSES GRUNDIGT – medbring altid en printet billet
Handicap billetter købes i forsalg senest 2 uger før festivalen og giver adgang for dig og én hjælper. HC billetter gælder både ung/voksen da den giver adgang for 2 personer. Du kan altid købe billet til én extra ledsager ved indgangen til fuld pris også selv om der er udsolgt. Ved udsolgt forlanges forevisning af ledsagerkort ved køb af ekstra ledsagerbillet ved indgangen. Det anbefales derfor at købe normal billet til ekstra ledsager(e) i forsalg, det er billigere og nemmere. Der er handicap toilet på pladsen.

Prisgaranti
Vi har valgt at tilgodese de kunder, der køber billetter tidligt. Derfor garanterer vi at billetterne aldrig bliver billigere end det aktuelle købstidspunkt. Så vil du købe billigt må du handle tidligt.
Af samme årsag ydes der ikke grupperabatter på koncertbilletterne, også her gælder køb tidligt = køb billigt, og billetterne er altid billigst online.

V.I.P.- og Gruppe-køb
Vi vil gerne understøtte sociale aktiviteter for virksomheder og grupper på minimum 20 personer bla. med tilbud på VIP- og spise-arrangementer.
VIP arrangementer kan kun købes ved direkte henvendelse til Arrangør.
Skriv venligst til kontakt@hederytmer.dk for tilbud vedr. arrangementer.

Læs venligst de fulde handelsbetingelser samt ordensreglement på hjemmesiden.

Cirkuspladsen
Cirkuspladsen, Kastaniehøjvej, 8600 Silkeborg