Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation
Johnny Logan & Friends

Der bliver ikke rigtig julestemning her på kulturcenteret uden dette traditionsrige brag af en koncert, så derfor byder vi igen i år på en forrygende julekoncert med irske Johnny Logan og hans store og veloplagte orkester. Det er ikke alle sangere man kan kalde ’exceptionelle’. Men det kan man roligt kalde Johnny Logan! Stadig den dag i dag er det ikke lykkedes for andre end Johnny at vinde det Europæiske Melodi Grand Prix hele 3 gange og med mere end 6 millioner solgte albums på verdensplan, har Johnny Logan for længst skrevet sit eget kapitel i musikhistorien. Men Logan har ikke fået nykker af den grund. Han er stadig en kunstner, der giver sig fuldt ud over for sit publikum, hvilket han har bevist adskillige gange for sit trofaste publikum her på Kulturcenteret! Dette års julekoncert bliver med garanti in¬gen undtagelse og der er, traditionen tro, stor rift om pladserne til denne aften. Vi oplever hvert år fans fra det meste af Europa, der rejser til netop koncerten her i Aabybro, grundet den fantastiske stemning i salen.

Bemærk venligst:
Der er til denne koncert mulighed for tilkøb af julebuffet fra Lyngvigs diner kl. 18.00 i cafeen, kr. 150.- (Tilkøbes sammen med billetten eller bestilles på tlf. 9824 2500 (kl. 9-14) senest 20. november 2017)

Dato og tidspunkt: Fredag d. 24. november kl. 20.00
Dørene åbner: Cafeen er åben fra kl. 17.30 for spisende gæster, kl. 19.00 for koncertgæster.
Indgang til koncertsalen åbnes 20-30 min før koncertstart.
Ca. varighed af arrangementet: 2 timer
Bemærk venligst: Unummererede siddepladser
Billettyper: Standard billet - Salen: 335,- kr. inkl. gebyr.
Koncertbuffet fra kl. 18.00 - 150,- kr. inkl. gebyr.

Kulturcenter Jammerbugt
Søparken 2, 9440 Aabybro