Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Sahra da Silva skal opleves på slap line - hvor der er dømt gedigen rhythm and blues, med plads til både hjerteskærende sjæleudkrængelser og fuld skrald på dansegulvet

 

Københavnske Sahra da Silva, har i mere end et årti været en etableret del af den danske blues scene. Hun har optrådt med et utal af danske soul og blues artister, her i blandt Mike Andersen og Thorbjørn Risager, opvarmet for den engelske soulsangerinde Joss Stone. Sahra har i den grad fået skabt sig et navn der klinger godt med på blues og soul.

 

Sahra da Silva er lige nu højaktuel med sin seneste albumudgivelse, der bærer den meget sigende titel  #blueswoman

Den 25. juni 2020 anmeldte Jakob Wandam  #blueswoman  på Bluesnews.dk

 

Sahra har tidligere gæstet Vejle, bl.a. ved "KingBee's Queen Thing" (Bjarne Rasks KingBee exBLUESive blues-søndag d. 27. januar 2013) og senest ifm. TourBuzz-støttekoncerten den 6. maj 2018 i Bygningens "Store Sal".

 

Sahra er pt. aktuel med blues albummet #blueswoman, som rummer en blanding af Sahra’s egne sange, samt et par genfortolkede klassikere.

 

Tidligere har hun udgivet en EP og et album med sit daværende projekt, “Sahra da Silva & the Jagged Soul”, og er desuden en del neo-blues kollektivet “The Cornbread Project”, som i 2019 udgav albummet “Catawampus”, hvor hun er i godt selskab med Troels Jensen, Big Creek Slim, Mud Morganfield og James Harman og ikke mindst hjernerne bag; Laust “Krudtmejer”Nielsen og Peter Nande.

 

Et sted i midten af soul, blues og jazz står Sahra da Silva klippefast som en stadig spirende sangerinde med en stemme i konstant udvikling.

 

Et sted i midten af soul, blues og jazz står hun klippefast som en stadig spirende sangerinde med en stemme i konstant udvikling.

 

Når Sahra svinger med sin Blueskvartet er det både egne sange og Chicago-bluesen der er i højsædet og især musik fra ‪50‬’er og 60’ernes famøse pladeselskab, Chess Records, er repræsenteret med sange indspillet af Muddy Waters, Howlin Wolf, Willie Dixon m.fl. samt stor inspiration fra kvindelige blues giganter, som Etta JamesBig MaybelleLaVern Baker og Aretha Franklin.

 

Der er dømt gedigen rhythm and blues, med plads til både hjerteskærende sjæleudkrængelser og fuld skrald på dansegulvet. Sahra da Silva skal opleves på slap line, i selskab med gode venner, og nogle af landets bedste og mest originale bluesmusikere.

OBS. KUN 44 billetter til salg!
Grundet tiltag mod spredning af COVID-19 er maksimal publikumskapacitet nedsat!
Forsalget lukker kl. 13.00 på datoen for koncerten!

Dato og tidspunkt: 29. november 2020 kl. 15.00.
Dørene åbnes: kl. 14.15.
Pris:
- Pris forsalg (online): 140 kr. (ekskl. billetgebyr og adm. omkostninger)
- Medlemspris forsalg (online): 95 kr.
- Pris ved indgangen: Evt. ledige billetter sælges ved indgangen til lidt forhøjet pris!
- Klik HER for at købe MEDLEMSKAB af Bluesforeningen CROSSROADS i år 2020

Bemærk venligst: - Siddepladser ved caféborde.
- Kørestolsvenlig adgang!
- Gratis parkering i P-hus ”Albert” lige uden for Bygningen.
Bemærk: Betalingsparkering gælder i disse tidsrum:
Mandag-fredag kl. 9.00-17.00
Lørdag kl. 9.00-14.00

Se CROSSROADS’ hjemmeside ved at følge dette link.

Bygningen
Ved Anlæget 14 B, 7100 Vejle