Kurven er nu opdateret

 Ønsker du at handle videre, eller gennemføre købet med det samme?

Bekræft venligst dit valg:

quit

Tilføj til venteliste

Har du allerede en profil hos Billetsalg.dk?

Indtast venligst din e-mail herunder, så vi kan undersøge det nærmere:

Undersøg

Billet Antal Pris
B`Sharp præsenterer på Rampelys i Silkeborg - Jesper Theis Band
Dørpris: 150 kr. - du sparer 30 kr. pr. billet, ved at købe nu.
Koncertbillet pris, kun her online 120 kr.
Til info:
Du vælger selv, om du printer billetterne ud eller blot viser dem via din telefon.
Købet bliver pålagt en adm. omkostning på 9,89 kr. inkl. moms. *
Praktiske oplysninger:
Døren åbner kl. 20:00 - Koncerten starter kl.: 21:00
Sidde og ståpladser - Parkeringskælder lige uden for.
Fri parkering fredag og lørdag efter kl.: 18:00.

Jesper Theis Band:

Jesper Theis​ spiller akustisk country blues med udgangspunkt i Mississippi-deltaet, men med et personligt præg, der også trækker på gospel, folk, caribiske rytmer og jazz. Jesper skriver sine egne sange og har desuden et enormt repertoire af standarder og oversete perler fra delta bluesens storhedstid i første halvdel af forrige århundrede.

Den 33-årige frederikshavner tog i 2017 springet og opsagde sit faste job for at hellige sig bluesmusikken på fuld tid. Samme år udgav han sit debutalbum Narrow line på Peter Nandes Straight Shooter Records og høstede fine omtaler:

Jesper Theis har sammen med sine glimrende medspillere lavet et fornemt, varmt og nuanceret debutalbum, der bør give genlyd både nationalt og internationalt. - Peter Widmer, Bluesnews.dk

Jesper Theis bor nu i Barcelona og plejer karrieren både dér og i Danmark, hvor han spiller koncerter i forskellige konstellationer.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jesper Theis Band​ er en helt nydannet kvartet, som Jesper har skabt for at udfordre delta bluesens og sine egne rammer. Hertil har han sammensat en unik gruppe af musikere med vidt forskellige baggrunde. Hver især er de fire musikere i stand til at byde ind med improvisation og nye indfaldsvinkler.

Jesper Theis​ selv spiller guitar i stil med gamle bluesmestre som Son House og Robert Johnson. Hvad enten det gælder fingerspil eller slide-guitar, er Jesper et stærkt kort både som solist og som akkompagnatør. Han støtter således godt op om sin egen udtryksfulde, let raspende vokal, der med sin glød og fylde emmer af Mississippi-stemning.

Blandt andre har Jesper Theis optrådt sammen med Tim Lothar, Peter Nande og Svante Sjöblom samt ungarske Wojo Workings, spanske Xiscu Rubio og finske Tomi Leino Trio. Han har hurtigt etableret sig som et af de mest respekterede og pålidelige navne på den danske bluesscene.

Når Jesper Theis optræder solo, er det med sange fra Narrow line, nye kompositioner og naturligvis numre af de delta blues-ikoner, der i sin tid inspirerede Jesper til at gribe guitaren og skabe sig et liv som bluesman.

Olav Gudnason​ er oprindelig uddannet klassisk kontrabassist, men kom i uføre med H.P. Lange og har i snart en halv menneskealder spillet ragtime og blues. Han kendes også fra bluegrass-trioen The Muleskinners, men derhjemme spiller Olav nu stadig mest klassisk. Det er således en bredt funderet bassist, der bidrager til bandets lyd med sit elastiske spil.

Jarno Varsted​ har skabt sig et navn som en virtuos mundharpespiller med en helt unik stil. Ud over en karriere som medlem af Young Comets og akkompagnatør for bl.a. H.P. Lange, Troels Jensen og Thorbjørn Risager har han udgivet to soloplader, hvor han virkelig afprøver grænserne for, hvad blues er, og hvad man kan udrette med mundharpen som det eneste instrument.

Niels Rose​ er konservatorieuddannet percussionist og har i den forbindelse studeret indisk og brasiliansk slagtøj. Det har givet ham et fundament, der sætter ham i stand til at lade sit spil styre af intuition og skabe musik på stedet, som altid er original. Niels ankommer til hver koncert med en julemandssæk fuld af ”legetøj”, som han så inddrager i musikken efter forgodtbefindende.

Billetinformation
Periode

4. Maj 2019


Rampelys

Bindslevs Plads 6, 8600 Silkeborg


Vis stort kort
Billetkøb DKK 0
Billetgebyr * DKK 0
DKK 0
I alt DKK 0
Del dette event:
Billetsalg.dk
CVR-nr: 10147751
Kontakt os - Klik her