Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Peter Rosendal Kvartet

Onsdag den 17 Juli 2024 kl 14 (2 x 45 min) Der serveres tapas og drinks inden koncerten kl. 13.

Hørhaven, Hørhavevej 1, 4250 Fuglebjerg

New Age Jazz, Freejazz

Koncerten i den smukke Hørhave er til musiknørden, til den følsomme sjæl, til naturelskeren, til den der vil udfordres på hvad jazz også er. Vi skal opleve en vanvittig smuk intimkoncert med Peter Rosendal Kvartet hvor kvaretteten vil præsenterer musik fra Peter Rosendals sidste anmelderroste plade ‘Vejviser’ som du måske har læst om i Politikken, eller på flere danske og europæiske jazzsites.

Da Peter Rosendal læste, at fuglebestanden er halveret i Danmark, tog han sin mikrofon og bevægede sig ind i naturens lyde, Albummet Vejviser er resultatet af mødet mellem Peter Rosendal, solsorten, klokkefrøen, regnens hvisken og vibens skrig. Naturen er blevet bejælet gennem Peter Rosendal og resultatet er enestående og et stykke musikhistorie der giver stof til eftertanke.

Det er musik, der fylder lungerne med rolige dybe åndedræt som et ekko fra en sommerfugl. Det kan være lyrisk og let men også dystert mørkt og fredfyldt. Det flyder i en blanding af New Age Jazz og Freejazz. Man kan spidse ørerne og lade det musikalske indtryk glide gennem kroppen som en mindfull balsam.

Hvor bedre kan man opleve Peter Rosendals naturjazz, end på det smukke gamle Hindsberg flygel, i den økologiske Hørhave, der er dyrker klimavenlig permakultur og har biodiversitet og dyrevelfærd i fokus?

Velkommen til en magisk eftermiddag i naturens og jazzens tegn.

Hørhaven tilbyder igen mulighed for tapas fra egen økologiske produktion og mulighed for at købe drikkevarer i cafeen.

Ekko fra en sommerfugl

Peter Rosendal Kvartet Vejviser

Line up:

Peter Rosendal, piano

Cecilie Strange, saxofon

Maj Berit Guassora trompet

Graig Earle, bas

Peter Rosendal Kvartet

Onsdag den 17 Juli 2024 kl 14 (2 x 45 min) Der serveres tapas og drinks inden koncerten kl. 13.

Hørhaven, Hørhavevej 1, 4250 Fuglebjerg

Hørhaven
Hørhavevej 1, 4250 Fuglebjerg, 4250 Fuglebjerg