Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation
JIVE Præsenterer

JACOB DANIELSEN QUARTET

Du har måske ikke hørt navnet Jacob Danielsen før, men du har nok hørt musikken fra Jacob Danielsen, hvis du er interesseret i big band musik eller i lyd+kunst+installationer.

Saxofonisten og lydkunstneren har nemlig spillet i de to danske big bands: “Aarhus Jazz Orchestra” og “Blood, Sweat, Drum and Bass”.

En anden del af Jacob D’s liv foregår i en anden del af kunstens verden. Her anvender han sin frodige kreativitet til at indgå i sammenhænge med malere, museer og tegnere.

Jacob har spillet livekoncerter med sin kvintet/kvartet, hvor der er blevet tegnet eller malet på computer/storskærm til musikken. Det er der kommet særdeles spændende hybrider ud af.

Det er således en vidtfavnende kunstner, der besøger JIVE denne aften med sin kvartet. Der er ingen tvivl om, at der bliver tale om musikalske drømmerejser, om KAPOW-jazz, alternerende med mere melodiøs jazz.

Jazz er jo netop ny og forfriskende i sin natur, og i aften kan du berige dig selv og andre med en spændende musikalsk oplevelse.

 

John Riddel – trommer, Dan Hjort Jensen -  bas, Frederik Sakham Lomborg -  piano,

Jacob Rønne Danielsen - saxofoner + basklarinet

Dørene åbnes ca. 30 minutter før koncerten.

Hvis der er mulighed for det sælges overskydende billetter i døren. Billetsalget elektronisk stopper ca. 45 min før koncertstart.

Bygningen
Ved Anlæget 14B, 7100 Vejle