Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Julekoncert med Louise fra Thorning

Louise Espersen fra Thorning og hendes pianist, Martin Jønsson giver julekoncert i Den gamle Biograf i Kjellerup den 7. december
Koncerten starter kl. 19 og dørene åbnes kl. 18.30

En dejlig lille juletradition i Den Gamle Biograf - Det er i hvert fald 2. gang at Louise og Martin kommer og synger julesange med os.

Det bliver en koncert, hvor publikum kan opleve at komme tæt på egnens dygtige sangerinde og hendes pianist og, hvor de kan fornøje sig med alt det bedste fra julen rent musikalsk.

Med i programmet hører naturligvis gløgg, kaffe og småkager.

Louise Espersen  begyndte sin karriere i  2005 i ”Scenen er din” på TV2 og i 2008 optrådte i programmet ‘Talent’ med Gitte Hænning sange. I dag er hun i fuld gang med at udvikle sin stemme og sit repetoire.

Martin Jønsson er en af landets mest efterspurgte keyboardspillere og mestrer alle genrer. Han bevæger sig ubesværet i rock, pop, soul, funk, fusion, jazz, blues, folk – og ikke mindst jul.

 

Alle restriktioner bliver overholdt i forhold til corona.

Prisen er 150 kroner inklusive kaffe, gløgg og småkager.

Siddende koncert med unummererede pladser

Alle restriktioner bliver overholdt i forhold til corona.

Prisen er 150 kroner inklusive kaffe, gløgg og småkager.

Koncerten starter kl. 19 og dørene åbnes kl. 18.30

Corona: I tilfælde af aflysning pga. covid-19 eller genindførsel af restriktioner, forbeholder vi os ret til at udskyde koncerten til et senere tidspunkt.
Hvis det ikke er muligt at finde et senere tidspunkt vil billetter refunderes med undtagelse af billetgebyret.

Den Gamle Biograf
Vestergade 3, 8620 Kjellerup