Kurven er nu opdateret

 Ønsker du at handle videre, eller gennemføre købet med det samme?

quit

Tilføj til venteliste

Har du allerede en profil hos Billetsalg.dk?

Indtast venligst din e-mail:

Billet Antal Pris

CROSSROADS i BYGNINGEN, Vejle, præsenterer:

Billetkøb DKK 0
Billetgebyr * DKK 0
DKK 0
I alt DKK 0
Til info:
Du vælger selv, om du printer billetterne ud eller blot viser dem via din telefon.
Købet bliver pålagt en adm. omkostning på 9,89 kr. inkl. moms. *
Praktiske oplysninger:

OBS. KUN 110 billetter til salg!
Forsalget lukker kl. 19.00 på datoen for koncerten!

Dato og tidspunkt: 30. marts kl. 20:00.
Dørene åbnes: kl. 19.15.
Pris:
- Pris forsalg (online): 175 kr.
- Medlemspris forsalg (online): 100 kr.
- Pris ved indgangen: 195 kr.

Bemærk venligst: - Siddepladser ved caféborde. Kørestolsvenlig!
- Gratis parkering i P-hus ”Albert” lige uden for Bygningen.
Bemærk: Betalingsparkering gælder i disse tidsrum:
Mandag-fredag kl. 9.00-17.00
Lørdag kl. 9.00-14.00

Se CROSSROADS’ hjemmeside ved at følge dette link.

JOHNNY RAWLS (USA):

Keeping The Good Soul Music Coming

JOHNNY RAWLS ER EN AF DE HELT STORE INDEN FOR SOULMUSIKKEN. FØDT I HJERTET AF MISSISSIPPI ER DEN 68-ÅRIGE SANGER VED AT FÅ SIG EN STOR FANSKARE I EUROPA.

Johnny Rawls turnerer konstant med over 200 koncerter om året på spillesteder og store festivaler. Han er en meget alsidig herre; foruden at være en fantastisk sanger spiller han også lead- og basguitar og keyboards, er sangskriver og producent. Der er lagt op til 60’er- og 70’er-soul i verdensklasse.

“KEEP THE BLUES ALIVE”

Johnny Rawls er en ægte soul-blues-legende. Faktisk blev udtrykket “soul blues” opfundet for at beskrive hans musik. Med en karriere på mere end 50 år har han opnået sort set alt. Han er en internationalt anerkendt musiker, musikproducent og sangskriver, der kontinuerligt er på omfattende tournéer i Nordamerika og i Europa.

Johnny er blevet anerkendt med flere priser og nomineringer, bl.a. har ”Blues Music Awards”, ”Blues Blast Awards”, ”Living Blues Critics Poll Awards” og ”W. C. Handy Awards” alle anerkendt Johnny med flere priser og nomineringer, herunder ”Soul Blues Album of the Year” og ” Soul Blues Male Artist of the Year”.

Født i Mississippi i 1951 begyndte Johnny’s interesse for musik i tidlig barndom. Allerede på gymnasiet spillede Johnny professionelt, ved backing af større og kendte navne, herunder ZZ Hill, Little Johnny Taylor, Joe Tex og The Sweet Inspirations. I midten af 1970’erne blev Johnny bandt director for soulsanger O.V. Wright og turnerede med O.V. indtil dennes død i 1980. Fra 1980-1985 var han leder af Little Johnny Taylors band. I 1985 begyndte Johnny som soloartist. Han har udgivet mere end 15 albums siden sit første-soloalbum i 1996.

Johnnys næst nyeste cd “Waiting for the Train” blev udgivet i september 2017 og er blevet anerkendt som et af årets 50 bedste bluesalbums af Roots Music Report. Hvert år siden 2002 er Johnny blevet nomineret til Blues Music Awards af Blues Foundation og 2018 er ingen undtagelse. “Waiting for the Train” blev nomineret til Soul Blues Album of the Year og Johnny blev nomineret til Soul Blues Male Artist. På sin seneste udgivelse fra 2018, ”I’m still around”, dykker Johnny tilbage til sine rødder i Mississippi soulmusikken, hvor han endnu en gang beviser sit format som levende soul blues legende.

Ret til ændringer forbeholdes!
Bluesforeningen CROSSROADS i BYGNINGEN, Vejle

Billetinformation
Periode

30. marts 2019 kl. 20:00


Bygningen

Ved Anlæget 14 B, 7100 Vejle


Vis stort kort
Billetsalg.dk
Snedkervej 12
2630 Taastrup
CVR-nr: 10 14 77 51
Kontakt os - Klik her