Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

JIMMY BURNS USA

Gå ikke glip af en fænomenal bluessanger fra Chicago, der kan datere sin første indspilning tilbage til 1959. 

78-årige Jimmy Burns er en fænomenal og er anerkendt bluessanger og guitarist i Chicago, og havde sin første indspilning i 1959. Siden da har han omgivet sig med de fleste af de helt store lige fra Little Walter til Buddy Guy.

I 70’erne og 80’erne havde familielivet dog første prioritet, og her overlod han det til storebroderen – John Lee Hookers mangeårige sideman Eddie Burns – stadig at levere the blues i offentlig regi. I 1996 i en alder af 53 år udgav han så sit første regulære fuldlængde solo album på det anerkendte blueslabel Delmark – og siden er det blevet til yderligere fire studie album (det seneste i 2015), et live album, og et album indspillet sammen med broderen Eddie.

Men nu er aktivitetsniveauet sat op – i slutningen af december sidste år udkom et mere traditionsbundet album ”Good Gone Bad” fra Chris Shutters with special guest Jimmy Burns – og det er så blevet fulgt op i slutningen af januar måned i år med et album i eget navn. Udgivet af Krudtmejer – og skabt i tæt samarbejde med den danske producer og musiker Laust ”Krudtmejer” Nielsen – der i blueskredse herhjemme allerede er anerkendt og respekteret for sine aftryk på produktioner med Trainman Blues og The Cornbread Project.

Jimmy Burns har turneret det meste af verden, særligt de sidste 25 år (Asien, Europa, Syd og Nordamerika, Rusland og Israel). Desuden har han været nomineret til en WC Handy Award (blues grammy) for årets album i 1995, med hans første album på det legendariske label Delmark Records.

På scenen:

Jimmy Burns - vokal/guitar
Morten Lunn (Fried Okra Band) - vokal/guitar
Thomas Crawford (Fried Okra/Trainman Blues) - trommer
Laust 'Krudtmejer' Nielsen (The Cornbread Project/Trainman Blues) - bas

 

 

 

 

 

STED OG DATO

Rampelys

Lørdag den 20. november kl. 20

Døren åbnes kl. 19

Forsalg: 206.25,- inkl. gebyr

Dørpris: 230,-

Stå - og siddepladser ved cafeborde

 

PARKERING

Parkeringskælder overfor Rampelys

Gratis parkering om søndagen og

Fredag efter kl. 17

Lørdag efter kl. 15

 

Arrangør: B`Sharp 

hjemmeside: www.bsharp.dk

 

Ret til ændringer forbeholdes!

 

Rampelys
Bindslevs Plads 6, 8600 Silkeborg