Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Jacob Taarnhøj har de seneste år etableret og understreget sit kæmpe talent over hele landet. Han deltog i 2. sæson af ”Stormester” i 2019 og er igen aktuel i den nyeste sæson. Han optog i 2018 sin første ”Comedy Special”, som samme år blev sendt på TV2 Zulu. I 2022 aktuel med sit nyeste one-man show “Krøllehjern'”, som kan ses på TV2 Play.

Selvom navnet på hans nye show er ‘Standard’, garantere vi, at det er alt andet end dét. ”Standard” er Jacob Taarnhøjs mest upersonlige onemanshow til dato. Så upersonligt, at han først har valgt at omtale sig selv i tredjeperson og derefter ladet ChatGPT skrive resten af pressemeddelelsen:

Den unge komiker Jacob Taarnhøj bringer grin og latter tilbage til scenen med hans tredje onemanshow. Jacob Taarnhøj har været en stor del af komisk underholdning i det danske samfund i mere end et år. Hans tredje oneman show vil være en sjov, engagerende og munter oplevelse med nye jokes og skitser, der vil få publikum til at grine højt.
Showet har det hele: Fromme vittigheder, fantasifulde taler og en ordentlig mængde historiefortællinger, der vil gøre det til en aldrig før set oplevelse. Derudover vil der være et afsnit med publikumsinteraktiv natklub, hvor Jacob vil udforske sine publikummers inderste tanker og ønsker.

Kom og få en uforglemmelig aften med Jacob Taarnhøj og hans tredje oneman show. Det er en oplevelse, du ikke må gå glip af.

Se klippet fra ”Comedy Special” hvor Jacob fortælle om hans tid som "phoner" 📞

 

Dato og tidspunkt: Torsdag 12. september 2024 kl. 20.00
Dørene åbner: kl 19.00
Ca. varighed af arrangementet: 2 timer
Bemærk venligst: Unummererede siddepladser
Billettyper: Standard billet: 250 kr. + gebyr (10.-)

Kulturcenter Jammerbugt
Søparken 2, 9440 Aabybro