Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation
Ivan Pedersen & Trio

Sangeren har været i gang i to menneskealdre - og har stadig hjertet med.

Det burde være i orden at gå på pension, når man er 68 år gammel. Det er imidlertid ikke tilfældet med dansk musiks Grand Old Man - Ivan Pedersen. Det ville vel egentligt også have været på sin plads med et otium, når man, som han, har stået på scenen i snart 52 år…. Vi skriver det lige igen; snart 52 år!

Men stoppe - det kunne Ivan ikke drømme om, og heldigvis for os, så er han stadig en af landets bedste sangere. Det hørte vi tydeligt på den meget velbesøgte 50 års jubilæumstur forrige år, og på hans Ivan Pedersen & Danmarks Næstbedste Trio-tour, som han afsluttede i april 2018, hvor Ivan blandt andet præsenterede os for sangene fra sit seneste album ”Min Verden Er Venlig”.
Her på det seneste er sangeren, musikeren, produceren og musik-politikeren også blevet forfatter, med udgivelsen af selvbiografien: Med hjertet udenpå.

Ivan er stadig i fulde omdrejninger, og ledsaget af sin fremragende: Danmarks Næstbedste Trio, kan du se frem til en aften med en flok superdygtige musikere, der gennem årene symbiotisk næsten er groet sammen med ham.

Du kommer til at genhøre gamle kendinge, sange fra det seneste album og hvem ved, hvad der musikalsk ellers kommer til at ske?

Vi kan se frem til en aften med grin, smil og indimellem gåsehudsfremkaldende musik-øjeblikke

Bemærk venligst:
Der er til denne koncert mulighed for tilkøb af den populære koncertbuffet kl. 18.00 i cafeen, kr. 165.- (kan tilkøbes sammen med billetten eller bestilles på tlf. 9824 2500 (kl. 9-14) senest 1. april 2019

Dato og tidspunkt: Torsdag 4. april 2019 kl. 20.00.
Dørene åbner: Cafeen er åben fra kl. 17.30 for spisende gæster, kl. 19.00 for koncertgæster.
Indgang til koncertsalen åbnes 20-30 min før koncertstart.
Ca. varighed af arrangementet: 2 timer
Bemærk venligst: Unummererede siddepladser
Billettyper: Standard billet - Salen: 200,- kr. inkl. gebyr.
Koncertbuffet fra kl. 18.00 - 165,- kr. inkl. gebyr.

Kulturcenter Jammerbugt
Søparken 2, 9440 Aabybro