Vigtig information om COVID-19 (Coronavirus) - Se hvordan du skal forholde dig her ->

Kurven er nu opdateret

 Ønsker du at handle videre, eller gennemføre købet med det samme?

quit

Tilføj til venteliste

Har du allerede en profil hos Billetsalg.dk?

Indtast venligst din e-mail:

Billet Antal Pris
Isse og Peter Christian DKK 150,00
Til info:
Købet bliver pålagt en adm. omkostning på 9,89 kr. inkl. moms. *
Praktiske oplysninger:


Fredag den 23. okt. • Kl. 20.00
Døren åbner senest kl. 19.00

Forsalg kr. 150,- inkl. gebyr / Dørpris kr. 160,-
Medlemmer: Forsalg kr. 75,- inkl. gebyr /Dørpris kr. 80,-

Sidde & Ståpladser, Rampelys

Isse og Peter Christian:

Isse og Peter Christian kommer fra forskellige baggrunde, er født i to forskellige årtier og stammer fra henholdsvis en lille by som Gjern og en stor by som Aarhus, men den fælles passion og interesse for musik binder det hele sammen og giver en utrolig spændende dynamik.

Isse har arbejdet på at etablere sig som pop/rock sangerinde og sangskriver ved at udgive musik, lave musikvideoer, spille rundt omkring i landet og blive spillet i radioen. Teksterne handler om at føle sig udenfor, blive svigtet, kærestesorger og det pludselig at finde den store kærlighed. Disse tekster kombineres med fængende poppede melodier, som er inspireret af 80ernes catchy tunes. Samtidig arbejder hun som jurist og som TV-vært på dk4's program "Den Juridiske Brevkasse". Hendes single fra august 2019 " Så snart jeg forlod din by" endte på flere officielle Spotify-playlister.

Peter Christian skriver om oplevelser fra hverdagen, braste drømme, livskriser, nyt håb og om at komme videre med et knust hjerte og genfinde en ny kærlighed til livet. Når troubadouren spiller live, er musikken tilsat et twist af egne fortællinger med både selvironi og humor. Peter Christian har tidligere været både professionel pokerspiller og en lovende countrysanger, men nu har den danske musik 100 % fokus.

Da Peter Christian skulle indspille singlen "Den Samme Forskel", fik han brug for en kvindelig sanger til at lægge kor på og yderligere medvirke i musikvideoen. Peter Christian skrev derfor til Isse, som han havde mødt på et spillested i Aarhus, efter de havde genkendt hinanden fra TV, idet de begge deltog i DanskPOP Talent 2017.

Billetinformation
Periode

23-10-2020 20:00 - 23-10-2020 22:00


Rampelys

Bindslevs Plads 6, 8600 Silkeborg


Vis stort kort
Billetkøb DKK 0
Billetgebyr * DKK 0
DKK 0
I alt DKK 0
Del dette event:
Billetsalg.dk
CVR-nr: 10147751
Kontakt os - Klik her