Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

På denne workshop dykker du i selskab med strikkedesigner og musiker Albert Reinholdt Østergaard (Kontrastrik) ned i de frihedsgivende elementer, som improvisationsstrik kan give. Albert har brugt seneste år på at udvikle sit koncept, der er inspireret fra hans baggrund som jazzmusiker, og vil vise dig, hvordan du med helt enkle, simple og nemme strikketeknikker kan lave de flotteste unika-trøjer, som til dels er designet af dig selv. Han vil fortælle om filosofien bag improvisation - både i musik, i strik og ikke mindst i livet selv, og hvordan man kan med denne tilgang til strik kan blive helt opslugt af arbejdet og opnå nærmest meditative stadier. 

Med udgangspunkt i hans design MENS HIMLEN FALDER (Mientras Cae el Cielo), der baserer sig på et patentstrik-mønster, vil han give råd, fifs og feedback til det, der bliver strikket til workshoppen, samt give et fuldt udlæg af de mange muligheder, der foreligger bag denne simple og enkle idé, trøjen er baseret på. 

Du vil primært lave små prøver og prøve teknikken af, så du er godt klædt på til at kunne strikke trøjen derhjemme og implementere filosofien i dine andre strikkeprojekter. 

Medbring gerne egne pinde og garn, du kan arbejde med. Albert vil have sine egne garnrester med, men kan ikke levere pinde til alle. Du får desuden en valgfri Kontrastrik opskrift på dagen til workshoppen.

Kaffe og kage er inkluderet i prisen. Vi glæder os til at se jer.

Kun adgang med partout- eller dagsbillet til Masker i Marsken

Løgumkloster Højskole
Brorsonsvej 2, 6240 Løgumkloster