quit

Kurven er nu opdateret

 Ønsker du at handle videre, eller gennemføre købet med det samme?

Billet Antal Pris
Billetkøb DKK 0
Billetgebyr DKK 0
DKK 0
I alt DKK 0
Praktiske oplysninger:

Dato og tidspunkt: Torsdag d. 2. November 2017 - Kl. 20.00
Dørene åbner: kl. 19:00
Ca. varighed af arrangementet: 2½ timer
Bemærk venligst: Ståpladser
Billettyper: Standard billet: 180,- kr. + gebyr.

Garderobe: Af hensyn til sikkerhed og indeklima har Paletten obligatorisk garderobe. Store tasker skal ligeledes afleveres i Garderoben.

Garderobe kan købes sammen med forsalgsbilletten til 10 kroner. ”På døren” er prisen 20 kroner.

Handicapledsager: Ved køb af almindelig billet/studiebillet og fremvisning af et gyldigt ledsagerkort fra Dansk Handicaporganisationers Brugerservice kan handicappede få en gratis ledsager med til Palettens koncerter.

Læs mere om Ida Nielsen & band

Det er en stor glæde og med stolthed Paletten kan præsentere en af de mest omtalte danske musikere de senere år, verdensstjernen PRINCE’s bassist Ida Nielsen og hendes band.

Ida Nielsen er vendt hjem til Danmark og selvom sorgen og chokket over læremesteren og vennens tragiske bortgang ikke helt har fortaget sig, har hun færdiggjort sit 3. soloalbum ”Turnitup”, samlet et fantastisk band og draget på landevejen.

2016 har budt på en god håndfuld koncerter inde og ude af landet, med stop i Tyskland, Holland, England og Zanzibar. Og nu er hun og hendes super funky band klar til en længere tur i Danmark i 2017.

Hendes første single ”SHOWMEWHATUGOT” fra ”Turnitup” blev håndplukket personligt af PRINCE, som ”Purple Pick Of The Week” på TIDAL.

Musikken beskrives bedst som et mix af oldschool funk blandet med hiphop, reggae og verdensmusik. Det er solide grooves, tossede indfald, iørefaldende melodier, spillet med både attitude og sjæl.

Live lover Ida at levere et hårdtslående, høj-energi funkshow - pakket med gode vibes og stramme grooves – og selvfølgelig masser af bas!

Ida Nielsen har siden 2010 holdt den funky bund for den legendariske kunstner PRINCE indtil dennes tragiske død i april 2016. Kort efter den første jamsession kom hun med i hans band ”the New Power Generation” og ca. en måned efter startede en næsten 2 år lang verdens turne.

I 2013 blev hun endvidere også en del af power kvartetten ”Prince & 3rdeyegirl” og som medlem af 3rdeyegirl og NPG har hun lige siden turneret i hele verden, indspillet albums og optrådt i en lang række live tv-shows.

Ida beskriver det at spille med Prince som: "en kæmpe gave og den mest magiske og lærerige musikalske rejse nogensinde”

Line up: Ida Nielsen: bas og vokal, Mika Vandborg: guitar og vokal, Kuku Agami: rap, Patrick Dorcean: trommer, Sofia Hejslet: tangenter og vokal, Dj Africancuts Amazulu Nanga: scratch og vokal

Glæd dig…

Billetinformation
Periode

2. November 2017 Kl. 20.00


Paletten

Vesterbrogade 10, 8800 Viborg


Vis stort kort
Billetsalg.dk
Snedkervej 12
2630 Taastrup
CVR-nr: 10 14 77 51
Kontakt os - Klik her