Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Det syder af passion, integritet og et bundsolidt talent, når Ida Corr gør det, hun er allerbedst til. Med åbne arme inviterer hun land og rige til en musikalsk fest af største kvalitet – både gennem airplay, streaming og ikke mindst når hun performer live.

Med giganthittet ‘Let Me Think About It’ fik Ida Corr for alvor rygvind på den internationale løbebane sammen med stjerneproduceren Fedde Le Grand.

Sidenhen har den aarhusianske sangerinde udgivet hele seks studiealbums, og i 2016 cementerede hun for alvor sit navn i danskernes bevidsthed med sin medvirken i Toppen af Poppen, hvor hun blandt andet præsenterede en uforglemmelig fortolkning af Gnags’ ‘Når Jeg Bliver Gammel’.

Der hersker ingen tvivl om, at det syder af passion, integritet og et bundsolidt talent, når Ida Corr gør det, hun er allerbedst til. Ida Corr formår at forny sig igen og igen, og i dag er hun en kunstner, som taler til alle generationer med extravaganza, varme og ikke mindst en skudsikker og farverig fest.

Vi ses på Postgården

Tidsplan:
kl. 19.00 Dørene åbner
kl. 20.00 Show start


Bemærk venligst:  Siddende koncert unummereret 

Postgaarden Kalundborg Event og Musikhus
Kordilgade 6B, 4400 Kalundborg