Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Arrangementet starter kl. 18:00 og er en siddende koncert i festsalen på Hotel Schaumburg, Holstebro.

Du får:

Showpakken består af en lækker velkomstdrink og snacks, herefter en udsøgt 4-retters menu komponeret af Under Klippen, som er kendt for sin kompromisløse kærlighed til de bedste råvarer og madtraditioner. Samtidig er der udvalgt vin til maden under middagen, mens du nyder den akustiske intimkoncert leveret af Rasmus Walter. 

Rasmus Walter en af vores største artister herhjemme med mere end 60 mio. streams på tværs af mange uforglemmelige radiohits såsom "Endeløst", "Dybt vand" og "Verden i stå". Dertil både guld- og platinsælgende plader!

Du kan se frem til:

En enestående aften, hvor du nyder mad på højeste niveau i en fantastisk og lækker atmosfære, mens Rasmus Walter leverer alle sine hits helt tæt på.

Da der er begrænset antal pladser gælder først til mølle-princippet. De hurtigste, som køber billet, sidder tættest på scenen og så fremdeles. Billetter der er købt af den samme person/virksomhed, placeres så vidt muligt ved samme bord. Vær opmærksom på, at man kan komme til at dele bord med andre gæster.

Det er muligt at tilkøbe drikkevarer udover showpakkens vinmenu på egen regning.

Der kan desværre ikke tages hensyn til allergier, diæter eller anden form for specialkost.

Ønskes der overnatning i forbindelse med arrangementet kan vi anbefale Hotel Schaumburg. Hotellet kan kontaktes på tlf. 97423111.

Hotel Schaumburg
Nørregade 26, 7500 Holstebro, 7500 Holstebro