quit

Kurven er nu opdateret

 Ønsker du at handle videre, eller gennemføre købet med det samme?

Billet Antal Pris
Billetkøb DKK 0
Billetgebyr DKK 0
DKK 0
I alt DKK 0
Praktiske oplysninger:

Dato og tidspunkt: Torsdag den 12. oktober 2017 – klokken 20.00
Dørene åbner: kl. 19:00
Ca. varighed af arrangementet: 2½ timer
Bemærk venligst: Stå- & siddepladser
Billettyper: Standard billet: 140,- kr. + gebyr.
Standard billet inklusive Garderobe: 150,- kr. + gebyr.

Garderobe: Af hensyn til sikkerhed og indeklima har Paletten obligatorisk garderobe. Store tasker skal ligeledes afleveres i Garderoben.

Garderobe kan købes sammen med forsalgsbilletten til 10 kroner. ”På døren” er prisen 20 kroner.

Handicapledsager: Ved køb af almindelig billet/studiebillet og fremvisning af et gyldigt ledsagerkort fra Dansk Handicaporganisationers Brugerservice kan handicappede få en gratis ledsager med til Palettens koncerter.

Læs mere om Hook Herrera Blues Band 2017

Hook Herrera Blues Band

Hook Herrera er født i 1960 i San José, Califonien, amerikaner med indiansk og mexicansk blod i årerne. Dog er hans blod mindst lige så blåt som rødt, han har spillet blues siden han var barn og er fyldt med ægte blues kærlighed og feeling!

Selv siger Hook: “I’ve headlined many festivals and played with all the greats before they died and lived a serious blues life”

Han har turneret med Allman Brothers, Warren Hayens & Gov’t Mule og spillet med Johnny Winther, Derek Trucks, Levon Helm, Matt Abts, Anson Funderburgh, Jimmy Rogers, Pinetop Perkins, Willie Big Eyes Smith, Bonnie Raith...

Hook har med sin mundharpe gennemrejst hele USA og store dele af Europa før han fandt kærligheden i Sverige og nu lever i Göteborg med kone og børn. Hvorfor han har holdt en længere pause fra livet på landevejen. Men ”The Blues” kalder igen og nu glæder Hook sig til Danmark og dette samarbejde.

Hook Herrera er en fantastisk mundharpespiller og sanger. Han har den ægte blues-feeling og lyder ”helt rigtig” – og så kan han ikke vente med at komme i gang igen…

Hook Herrera Blues Band DK er: Hook Herrera på mundharpe og vokal, Ronni Boysen (Mud Morganfield, Kokomo Kings) på guitar, Kjeld Lauritsen (Organizers, Miriam Mandipiri) på orgel og piano, Esben Bach (Grarup Allstars, Shades of Blue) på trommer og Niels Nello Mogensen (Johnny Madsen, Grarup Allstars, T:N:H) på bas.

Glæd dig…

Billetinformation
Periode

12. oktober 2017 kl. 20.00


Paletten

Vesterbrogade 10, 8800 Viborg


Vis stort kort
Billetsalg.dk
Snedkervej 12
2630 Taastrup
CVR-nr: 10 14 77 51
Kontakt os - Klik her