Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation
Med en smittende musikalsk kærlighed, entusiasme og en gnist der rækker ud over scenekanten, leverer de 4 en aften, hvor de udover det fælles repertoire, hver især giver smagsprøver på deres store kunnen.

Jes Holtsø: Har for længst skrevet sig ind i de danske filmhjerter. Med langt hår, midterskilning og kuglerunde briller stod han i rollen som Børge altid klar, når Olsen Bandens spidsfindige planer krævede en ekstra hånd.
På samme vis lagde han få år senere ansigt til flyttemand Olsens søn William i Huset på Christianshavn. Nu er han tilbage. Charmen er ikke blevet mindre med årene og med et glimt i øjet og hjertet på rette sted, er han klar til at levere et solidt repertoire af blues, rock og soul. Jes har flere gange været nomineret til en Danish Music Awards, og blev i 2012 kåret til Årets Danske blues navn.

Tobias Trier: Fylder meget på en scene, trods sine kun 69 kg fordelt på 179 cm. En spinkel mand med mange ord og iørefaldende melodier, som elsker at underholde. Han holder til stadighed koncerter over hele landet, da hans personlige brændstof er netop publikums reaktioner.

Første gang han for alvor stod på scenen, var han kun 13 år. Det var til Leif Sylvesters bryllup i Cirkus Himmelblås telt. Og han var der, fordi han er søn af Røde Mor musikeren Troels Trier. Siden har han taget et markant skridt ud af faderens skygge og etableret sig som selvstændig anerkendt trubadur og entertainer. Han har udgivet et nyt album cirka hvert andet år siden han debuterede med “Bag De Blå Persienner” i år 2000.

Peter Andersen: Har udover sine 28 år i Shu-bi-dua gjort sig bemærket på den danske musikscene i bands som: Henrik Strube Band, Billy Cross Band, Led Zeppelin Jam og Danseorkestret.

Morten Wittrock: Har været professionel musiker siden sit 18. år og er I Danmark kendt for sin unikke måde at spille Honky-Tonk Piano på. Han har i en årrække indspillet og produceret et utal af cd’er I Danmark og USA og har flere gange været nomineret til en Danish Music Awards. Han modtog i 2014 den amerikanske pris “Old Time Country Music Hall of Fame's Award” for årets Rockabilly Album i USA.

Dato og tidspunkt: torsdag 04. oktober kl. 20.00
Dørene åbner: Koncertbaren er åben fra kl. 18.30
Indgang til koncertsalen åbnes 20-30 min før koncertstart.
Ca. varighed af arrangementet: 2 timer
Bemærk venligst: Unummererede siddepladser
Billettyper: Standard billet - Salen: 150,- kr. inkl. gebyr.

Kulturcenter Jammerbugt
Søparken 2, 9440 Aabybro