Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Den traditionelle julekoncert tog coronaen men NU rammer Hess/AC/Hess SPACELAB igen deres gamle hjemby Vejle, og gæster JIVE.

Trioen er sammenspillet som få andre og spiller som med ét åndedræt. Alle tre er de mestre på deres respektive instrumenter; piano, bas og trommer, og sammen med et oplagte publikum vil de bidrage til, at vi kan nærme os foråret styrket af en jazzmusikalsk vitaminindsprøjtning.

Selv om dette ikke er en julekoncert kan vi vel stadig håbe på at høre numre som “Gå med Fred, Jamil”, “African Trees” og “Byen vågner” fra balletten “Dødens Triumf”, og der er intet bedre end dette genhør. Som med alle gode improviserende musikere er intet nummer helt ens fra gang til gang. Disse instrumentale perler er nærmest gået hen og er blevet hjertesange for os her i JIVE. Denne forårskoncert vil hertil give plads til nye numre fra trioens repertoire.

Nikolaj Hess: piano
Anders AC Christensen: bas
Mikkel Hess: trommer

Dørene åbnes ca. 30 minutter før koncerten.

Hvis der er mulighed for det sælges overskydende billetter i døren. Billetsalget elektronisk stopper ca. 45 min før koncertstart.

Bygningen
Ved Anlæget 14B, 7100 Vejle