Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

DETTE ER ET EVENT, som er rykket fra den 23. marts 2023 og lavet om fra Johnny Cash til Elvis Presley.
Har du købt billetter til den 23. marts gælder de også til den 21. september 2023.

Foredrag om Elvis Presley ved Henrik Busborg

Elvis Presley er utvivlsomt den største sanger kloden nogensinde har set. Hans popularitet var gennem tre årtier enorm, og her mere end 40 år efter hans død, lever hans musik og myten om ham stadig i allerbedste velgående.

Det er en enestående fortælling om en dreng, der voksede op i stor fattigdom. Men en brændende ambition om at blive berømt bragte nærmest over natten en ung knægt ufattelig rigdom og berømmelse. Det er den amerikanske drøm, når den er allerstørst. Men det er også beretningen om, hvordan man i pludselig berømmelse kan tabe sig selv og miste sit indre moralske kompas.

Henrik Busborg fortæller hele historien om ’The King of Rock ’n’ Roll’ og krydrer undervejs med nogle af Elvis’ allerstørste hits.

Henrik Busborg er mangeårig Elvis-fan og har gennem de sidste 20 år optrådt som Elvis Tribute Artist. To gange er han kåret som Danmarks bedste Elvis og i 2012 blev han kåret som Skandinaviens bedste.

Dette arrangement incl. spisning koster kun 149,- + gebyr der serveres american bbq ben/ med farmer frites og coleslaw :)

Skals Idrætscenter
Kærvej 9, 8832 Skals