Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Haze over Haarums historie
Harboøre Musikfestival blev første gang afholdt i 1980. Det begyndte som en lille lokal festival med udelukkende lokale bands.

Haze over Haarum er stadig en lokal festival med enkelte lokale bands, men efterhånden som årene gik, kom der flere og flere samt større navne på plakaten. Vi har nu over årene præsenteret de fleste af de største danske topnavne og en del udenlandske. Indbyggertallet i Harboøre stiger denne weekend til næsten det 3-dobbelte, og festivalen er blevet en af årets største kulturbegivenheder på egnen.

Haze over Haarum - blandt venner omtalt som; "Haze" eller på jysk jargon "æ' Hørrm-fest" - startede i 1980 på et areal på Haarum (udtales Hørrm) ved fjorden øst for Harboøre by - heraf navnet Haze over Haarum. Efter ca. 10 år på forskellige pladser rundt om i og udenfor byen, flyttede festivalen til den nuværende plads på Stausholm ca. midt mellem Harboøre by og Haarum.

Harboøre Musikfestival arrangeres af foreningen af samme navn og strækker sig nu over tre dage. Folkene bag har stort set været de samme gennem alle årene. Alle arbejder frivilligt og ulønnet, og når festivalen er overstået, har der været ca. 600-700 mennesker i arbejde. De fleste arbejder kun de tre dage festivalen kører, mens andre arbejder med festivalen hele året. Men fælles for alle er, at de udover en masse hårdt arbejde, får tilfredsstillelsen ved at kunne få det hele til at klappe under alle forhold, og være en del af en stor lokal kulturbegivenhed.

Alle spørgsmål vedr. billetsalg bedes rettes til Billetsalg.dk
Hvis du har spørgsmål så kontakt dem i god tid. I ugerne op til event er der ofte ekstraordinær travlhed.

Telefonsupport: mandag – torsdag, kl. 10.00-14.00 (lukket helligdage)
Telefon: +45 71 99 31 22

Camping:
Der er gratis teltcamping for alle med billet til festivalen. Der er endvidere et begrænset areal til campingvogne , teltvogne og mobil homes. Dette areal vil være delt i et roligt og mindre roligt område.

På Haze elsker vi musik. MEN tag hensyn til jeres naboer, hvis I har medbragt et musikanlæg i lejren - og SPECIELT om natten. Skru ned i tidsrummet 24-08, det gælder på ALLE campingområder. Hvis din nabo, vagterne eller andre beder jer skrue ned, gør I det selvfølgelig.

Transport:
Anbefaling: Tag toget ud og natbussen hjem.

Du kan komme til festivalen på mange måder; til fods, med bil eller benytte de offentlige transportmidler.
Der er flere afgange med tog (DSB/Arriva og VLTJ) fra både Struer og Holstebro, de tre dage som festivalen varer. Der henvises til rejseplanen.dk.

Både torsdag, fredag og lørdag nat i tidsrummet fra kl. 01.00-03.30, kører der natbusser fra festpladsen mod Thyborøn, Lemvig, Struer og Holstebro. Natbusserne har afgang fra parkeringspladsen.

Læs mere på http://www.haze.dk/info

Haze over Haarum
Stausholmvej 29, 7673 Harboøre