Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

HOLON Trio

Denne aften kan du i JIVE opleve en piano-trio med meget stærke unge musikere med udgangspunkt i Berlin, som er kraftcentret i europæisk jazz i disse år.
De tre medlemmer mødte hinanden i Jazz Institute Berlin. Den svenske pianist Povel Widestrand er en blændende dygtig pianist, som har masser af historier at fortælle med sin sprudlende, melodiske fantasi. Den tysk-nigerianske trommeslager Lukas Akintaya, har slået sit navn fast på den tyske jazzscene og deltaget i flere europæiske jazz-projekter. Bassen har en fremtrædende rolle i trioens oftest originale kompositioner. Danske Mathias Højgaard, som spiller bas, bor i New York, hvorfra hans verden udgår. At søge sine udfordringer netop der, fortæller noget om Mathias’ store talent.
HOLON Trio har tre udgivelser bag sig, som har fået flotte anmeldelser. Trioen er vinder af European Young Artists Jazz Award 2015.
En koncert med HOLON Trio er en forfriskende harmonisk, melodisk rejse på musikkens vinger.

Line-up:
Povel Widestrand - piano (S),
ukas Akintaya - trommer (D),
Mathias Højgaard Jensen - bas (DK)

Dørene åbnes ca. 30 minutter før koncerten.

Hvis der er mulighed for det sælges overskydende billetter i døren. Billetsalget elektronisk stopper ca. 45 min før koncertstart.

Bygningen
Ved Anlæget 14B, 7100 Vejle