Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

I pose og i sæk - jul med JIVE

I posen denne gang er JIVEs legendariske JULEKONCERT, og som det næsten er blevet en tradition, er den lagt i hænderne på vore berømte bysbørn; Nikolaj Hess, Anders “AC” Christensen og Mikkel Hess i deres trio ”Spacelab”.

Måske forbinder du ikke lige ordet "Spacelab" med jul, julesang og julehygge, men Spacelab er et orkester i højeste internationale klasse og kan sagtens forbinde verdensklasse-jazz med julehygge.

I sækken denne gang ved aftenens koncert vil orkestret præsentere deres aktuelle repertoire, som hidtil har haft rødder i akustisk jazz. Til denne koncert krydrer de så med årstidens sange, som publikum også får mulighed for at synge med på.

I sækken er også plads til overraskelser. Tit har der været gæster involveret, hvoraf én er gledet helt ind i aftenens udgave af Spacelab. Det er den glimrende sanger Mette Lindberg, som har gæstetjulekoncerten i JIVE flere gange. Måske kommer der også andre overraskelser.

Fra alle os til alle jer - en pose og en sæk fyldt med god julestemning.

Lineup:
Nikolaj Hess - piano
Anders AC Christensen - bas
Mikkel Hess - trommer
Mette Lindberg - vokal

Dørene åbnes ca. 30 minutter før koncerten.

Hvis der er mulighed for det sælges overskydende billetter i døren. Billetsalget elektronisk stopper ca. 45 min før koncertstart.

Bygningen
Ved Anlæget 14B, 7100 Vejle