Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation
JIVE præsenterer

HESS / AC / HESS - Julekoncert

Indrømmet - vi elsker det, og vi ved, at publikum også elsker det. Den årlige julekoncert har vi traditionen tro lagt i hænderne på de vejlensiske brødre, Nikolaj og Mikkel og deres næsten-bror, Anders AC Christensen.

Denne trio har gennem en årrække leveret et program, som både indeholder nyt og traditioner. Aftenen vil bestå af to sæt, hvoraf det første vil fokusere på den sammentømrede trios nuværende repertoire med små overraskelser. Andet sæt vil fokusere på årstidens sange og inkludere fællessang med publikum. Ofte har trioen fået gæster på besøg, bl.a. har sangerinden Mette Lindberg og trompetisten Jesper Riis deltaget til stor glæde for publikum. Den hyggespredende jazzmusik følges på vej af pebernødder, dejligt juleøl, en JIVE-bestyrelse i højt humør, lys på bordene og julelys i øjnene.

Trioen kalder sig til daglig Hess/AC/Hess Spacelab, og de er gået hele vejen fra lysende talenter i Vejle, til etablerede kunstnere på den danske scene og til efterspurgte, internationale stjerner.

Nikolaj Hess – piano, Mikkel Hess – trommer, Anders Christensen - bas

Dørene åbnes ca. 30 minutter før koncerten.

Hvis der er mulighed for det sælges overskydende billetter i døren. Billetsalget elektronisk stopper ca. 45 min før koncertstart.

Bygningen
Ved Anlæget 14B, 7100 Vejle