Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

En af Danmarks mest karakterfulde sangerinder præsenterer nyt album i starten af 2020. Det er brudstykker derfra du kan se frem til at opleve, når Hanne Boel gæster Støberihallen til november. Med sig, på denne akustiske aften har hun Jens Runge og Jacob Funch. 

Om Hanne Boel er tilbage? Nej, Hanne har aldrig været væk. Men der gemmer sig alligevel en sandhed i udsagnet. Med det kommende album ’Between Dark and Daylight’ ser Hanne Boel tilbage mod sine klassiske udgivelser som en af de største danske sangerinder nogensinde.

Det bliver hendes første i otte år, et album med nye originale sange, der ikke er et forsøg på at genoplive svunden storhed, men i stedet at udforske og bygge på indhøstede erfaringer og ikke mindst levet liv. Albummet er skrevet af Hanne selv, sammen med dygtige sangskrivere som bl.a. Jacob Bellens, Anders SG og Emil Falk.

Publikum kan forvente en rigtig hyggelig aften med en kombination af det prøvede, det nye, det soulede, og det bluesede – alt det, som har gjort Hanne Boel til den sangerinde, som hun er i dag. Glæd dig.

Unummererede siddepladser

Støberihallen
Nordstensvej 1, 3400 Hillerød