Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

HØST MØN 2023
Høst Møn er sommerens sidste festival og din nye årlige tradition. Festivalen finder sted den sidste weekend af august på en billedskøn campingplads i Hårbølle på Møn.

2023 er sidste gang vi afholder festivalen på denne skønne campingplads, da vi i 2024 rykker til et nyt sted. Kom derfor med i år - for sidste gang på Møn Camping. 

Vi ligger lige ud til havet under Møns berømte stjernehimmel. Vi har økologiske øl fra mikrobryggeriet To Øl og lokalbrygget gin med kridt fra klinten. Vi har fællesspisning under kulørte lamper, og vigtigst af alt overhovedet har vi koncerter med nogle af landets - og til tider udlandets - mest spændende navne. 

Årets program består af følgende kunstnere:

Timber Timbre (CA)
I Got You On Tape
Lowly
AySay
Afskum
Smag på dig selv
The Tremolo Beer Gut
Situationsfornærmelse
Evil House Party
Alaska Blonde
Carl Coleman
Chorus Grant (solo)
Friends with Bene, Vibrant as Fuck og Simon Littauer
Ki!
Mads Beldring
Moussa Diallo Trio

TO DAGE I SUS OG RUS
Billetprisen inkluderer alle festivalers ABC: Aftensmad, Bands og Camping. Der er 1 af det første, 10 af det andet og nok af det tredje. 

Vi starter tidligt om fredagen, så planlæg allerede din fridag, så du kan få den forlængede og forskudte sommerferie, som du så åbenlyst har fortjent. 

Vi sætter busser ind, så du kan komme trygt frem og tilbage uden at bidrage til trængslen på de trængte motorveje. 

Du kan gøre, hvad du vil på Høst Møn - med eller uden børn og søvn. Omgivelserne er trygge, og rammerne er vide, og hvis du vil bade om natten og drikke om morgenen, så kan du gøre det. Så længe du ikke snakker foran scenen, når musikken spiller. Læs mere her: 

www.hoestmoen.dk
www.facebook.com/hoestmoen
www.instagram.com/hoestmoen

Dørene åbner fredag klokken 12:00 og lukker først igen når vi ikke kan mere søndag klokken 14:00.

Møn Camping
Hårbøllevej 87, 4792 Askeby