Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

ADHD Foredrag 

Mød forfatter og tidligere minister Manu Sareen og hør om hans historie om et liv med ADHD. Her beskrevet med hans egne ord: 

For få år siden fik jeg stillet diagnosen ADHD. Det første jeg tænkte var: hvordan kan jeg have en børnesygdom? Men jeg blev klar over, at rigtig mange voksne mennesker lever med ADHD. Jeg ville ønske, at jeg havde kendt til sin diagnose tidligere i livet, så uroen, melankolien og det indre kaos havde fået en forklaring.

I foredraget “Hører du overhovedet efter?” fortæller jeg historien, om at leve et liv med ADHD uden at vide det, om en grundlæggende ensomhed, der knytter sig til at føle sig anderledes og om de enorme omkostninger det har haft for mig at overskride mine egne grænser igen og igen, og aldrig kunne sige nej til en udfordring. Jeg fortæller også om styrkerne ved ADHD; jernviljen, gåpåmodet og kreativiteten.

Jeg har skabt en politisk karriere og et succesfuldt forfatterskab, men på trods af succeserne, er der også en anden side. Diagnosen har kostet mig dyrt, både professionelt og privat, forliste ægteskaber og tabte jobs og venskaber. Flere gange har jeg truffet afgørende valg i mit liv, som bagefter har været uforklarlige for mig selv, og jeg har siddet tilbage dybt forundret og forvirret over min impulsivitet.

“Jeg har altid vidst, at mit sind var skrøbeligt, mit ego var villigt til at sige ja til alt, og evnen til at mærke, hvornår jeg havde brug for at sige stop, var ikke til stede.”

Foredraget er del af Arena Midts foredragspakke “Liv & Lykke”, som i efteråret 2022 og vinteren 2023 sætter fokus på sundhed og motion som led i at fremme sundhedstilstanden lokalt.

Gennem foredrag og mødet med kendte personer fra sportens og kulturens verden gives viden og værktøjer til at fremme et aktivt og sundt liv. 

Arena Midt
Hasselvej 15, 8620 Kjellerup