Kurven er nu opdateret

 Ønsker du at handle videre, eller gennemføre købet med det samme?

quit

Tilføj til venteliste

Har du allerede en profil hos Billetsalg.dk?

Indtast venligst din e-mail:

Billet Antal Pris
HØJTBELAGT DANSKTOP
Til info:
Du vælger selv, om du printer billetterne ud eller blot viser dem via din telefon.
Købet bliver pålagt en adm. omkostning på 9,89 kr. inkl. moms. *
Praktiske oplysninger:
Spisning kl. 18 - dørene åbnes kl. 17.30
Koncert kl. 19.40 - dørene åbnes kl. 19.00

HØJTBELAGT DANSKTOP:

Arena Midt, Kjellerup åbner op for den helt store aften med Højbelagt Dansktop d.16 oktober, hvor publikum vil blive ført igennem en rejse med et show i høj klasse. Foruden et meget spændende talkshow med Michael Winkler, vil der være klassiske danske sange, som alle kan synge med på eller huske tilbage på samme. Arrangementet byder ikke kun på musik og talkshow. For dem som gerne vil have hele pakken, så er der også som overskriften lyder, højtbelagt smørrebrød, med en øl, et glas vin eller en vand, samt kaffe og kringle inkluderet i pakkeprisen. Men der kan også købes en billet til selve arrangementet uden forplejning.

Dagens gæst: Michael Winkler

Michael Winckler, der er søn af Danmarks populæreste sanger Gustav Winckler, har ført den musikalske arv videre fra sin far. Michael optræder med talent og respekt med mange af de elskede sange fra Gustavs repertoire f.eks. "Skibet Skal Sejle I Nat", "Gem Et Lille Smil Til Det Bli´r Gråvejr", "Den Mørke Landevej", "Hvide Måge" m.fl. Efter Gustav Wincklers død i 1979, har flere prøvet at gøre ham kunsten efter ved at indspille hans hits. Der er dog ingen, der kan fremføre sangene med en større autenticitet, ærlighed og kærlighed end Michael. Selvom han er helt sig selv, fornemmer publikum "farmand" hele vejen igennem og "knægten" elsker at stå på en scene.”

Foruden Michael Winkler, optræder Duoen Louise Espersen & Martin Jønsson. De vil give deres bud på traditionelle klassiske danske sange, samt andet fra den danske og udlandske skattekiste. Louise er lokal og efterhånden en rutineret sangerinde på trods af hendes unge alder. Med sin fine sans for det gamle danske sprog og accent, og med sin meget flotte musical stemme, vil hun sprede glæde ud til publikum. Martin har spillet professionelt i 25 år og har bl.a. spillet med Johnny Madsen, Backseat, Peter Belli, Ester Brohus, Sko/Torp, Mike Andersen, Rock Nalle, Marie Frank, Søren Krogh m.fl. Igennem mange år har han været blandt elitetoppen for tangentspillere. Louise og Martin har spillet sammen, de sidste 5 år. Det har været i forbindelse med Julearrangementer, bryllupper, som opvarmer til Ivan Pedersen, Johnny Logan m.f. I 2017 har duoen taget rundt med deres nye underholdningspakke ”Syng Med” Med en blanding af traditionelle danske klassiske evergreens fælles sange, samt duoens bud på større klassiske ballader fra både den danske og udenlandske, 60er til 80 hits, skattekiste. Det har blandt andet ført til, at Duoen har spillet for Hendes Majestæt Dronning Margrethe og Lech Walesa.

Vi har også fornøjelsen at byde velkommen til værterne Tobias Ahnfelt-Rønne og Kristoffer Dam fra Dansvingerne. Kristoffer og Tobias mødte hinanden i gymnasiet under skolemusicalen, og fandt hurtigt sammen om en fælles passion for musik. Et samarbejde som foreløbig har varet 21 år var begyndt. Duoens navn Dansvingere fik deres store gennembrud i DK4 og Familie Journals stort anlagte talentshow ’Danskpop Talent 2016’, hvor de med sangen Fest i gaden skabte fest i Boxen i Herning, hvor sangen såvel som duoen vandt danskernes hjerter og konkurrencen. Som resultat af dette fik de en pladekontrakt med Sony og rykkede direkte i studiet med Søren Bundgård og Michael Pfundheller (Pfunde). Pladen har navn efter vindersangen og udkom den 3. juni 2016. Den indeholder 12 originale sange af Dansvingerne. Nogle er gamle og nogle er helt nye, men de fleste sange er sat i verden for at sprede glæde og fest. Kom med til festen er endnu et eksempel på dette.

Til Familiejournals prisshow, Dansktop Prisen 2017, var albummet nomineret til årets album og desuden blev Dansvingerne hædret med Familiejournals læserpris. Dansvingerne har et erklæret mål: at skabe en fantastisk stemning til din fest og garantere godt humør og dansevenlige toner.

Billetinformation
Periode

16 oktober fra kl. 18.00


Arena Midt

Hasselvej 15, 8620 Kjellerup


Vis stort kort
Billetkøb DKK 0
Billetgebyr * DKK 0
DKK 0
I alt DKK 0
Billetsalg.dk
Snedkervej 12
2630 Taastrup
CVR-nr: 10 14 77 51
Kontakt os - Klik her