Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

GRACE JAMES – WILD FIRE TOUR 2024 / Biografkoncert

 Dansk indiefolk-duo med stærke vokaler og fantastiske sange

Den nye danske indiefolk/rock-duo Grace James og deres fremragende band er klar til at besøge spillestederne med deres nye EP (oktober 2023). I skrivende stund er der nye singler på vej. Duoens varemærke er de henførende sange, den gode melodi og de håndspillede stemninger.

Duoen består af Jimmy Guldbæk og Stine Flyvholm, som i fællesskab skriver, spiller og synger deres sange med tråde til en gylden periode i musikhistorien. Deres nye single ”Wildfire” oser af musikalitet, og der kan umiskendeligt høres referencer til nogle af genrens største bidragsydere som: Crosby, Stills, Nash & Young samt Fleetwood Mac, men også Mumford and Sons og The Luminiers. 

Om ”Wildfire” fortæller bandets Stine Flyvholm:

For os handler Wildfire om at være ekstremt passioneret i sit liv – for os er det i vores musik – og samtidig have en frygt for IKKE at ramme den rigtige balance mellem kærlighed/samarbejde, familieliv/arbejdsliv, og at det at udleve og jagte sit fulde potentiale får negative konsekvenser. Måden Jimmy og jeg lever på, er nærmest symbiotisk – på godt og ondt. Vi er kreative sjæle, vi er forretningsmennesker, vi er forældre, vi er partnere – og når man lever så tæt, så bliver man også ramt af frygten for at miste, at skubbe hinanden væk eller at udbrænde i kærligheden. 

”Wildfire” er indspillet og mixet af Gæst Vincent, som tidligere har produceret for bl.a. Allan Olsen.

Om Grace James 

Navnet i sig selv får umiddelbart modtageren til at tænke på noget oversøisk, noget varmt og soul'et med nuancer af underspillet coolness over sig. Med en lyd, som er forankret i både det undersøgende og det spændstigt lyriske, indeholder Grace James' musik en masse moderne elementer og et distinkt, nordisk udtryk. Grace James minder os om noget, vi har hørt før, men fremtoner samtidigt ganske nyplukket og superdelikat.

Når Grace James besøger Kulturcenteret i Aabybro, er det ikke kun musikken de tager med sig. De medbringer også en visuel oplevelse, en biograf-koncert, hvor stemningerne og historierne i musikken får en ekstra dimension ved at blive understøttet af video + foto – et projekt som duo’en løb ende har skabt igennem 2023. Dette giver publikum en hel særlig chance for at komme tættere på sangene, musikerne og sangskriverne bag. Publikum kan forvente to sangskrivere som er villige til at tage sit publikum med på en rejse der går ind under overfladen, og dykker ned i emner som både er meget private, men samtidig også letgenkendelige for alle som har elsket og mistet.

Første single og titelsangen ”Wildfire” fra bandets EP ramte landet i august 2023. Grace James ikke bare skriver godt, de synger fremragende, og så er de uhyggeligt velspillende. Med andre ord har Grace James hele pakken. Det er bare at få pakket den ud i en fart....


Dato og tidspunkt: Torsdag 14. marts 2024 kl. 20.00.
Dørene åbner: Koncertbaren er åben fra kl. 18.30
Indgang til koncertsalen åbnes 30 min før koncertstart.
Ca. varighed af arrangementet: 2 timer
Bemærk venligst: Unummererede siddepladser
Billettyper: Standard billet: 200 kr. + gebyr (10.-)

Kulturcenter Jammerbugt
Søparken 2, 9440 Aabybro