Kurven er nu opdateret

 Ønsker du at handle videre, eller gennemføre købet med det samme?

quit

Tilføj til venteliste

Billet Antal Pris
Billetkøb DKK 0
Billetgebyr * DKK 0
DKK 0
I alt DKK 0
Til info:
Du vælger selv om du printer billetter ud eller blot viser dem via din telefon.
Købet bliver pålagt en adm. omkostning på 9,89 kr. inkl. moms. *
Praktiske oplysninger:

Dato og tidspunkt: Torsdag d. 1. marts 2018 kl. 20.00
Dørene åbner: kl. 19:00
Ca. varighed af arrangementet: 2 ½ timer
Bemærk venligst: Ståpladser.
Billettyper: Standard billet: 145,- kr. + gebyr.
Standard billet inkl. Garderobe: 165,- kr. + gebyr.

Garderobe: Af hensyn til sikkerhed og indeklima har Paletten obligatorisk garderobe. Store tasker skal ligeledes afleveres i Garderoben.

Garderobe kan købes sammen med forsalgsbilletten til 20 kroner.

Handicapledsager: Ved køb af almindelig billet/studiebillet og fremvisning af et gyldigt ledsagerkort fra Dansk Handicaporganisationers Brugerservice kan handicappede få en gratis ledsager med til Palettens koncerter.

Læs mere om Girls in Airports

Girls in Airports´ enestående sound er en mangfoldig blanding af jazz, indie og folkemusik.

Fire stærke albumudgivelser og medrivende koncerter har på kort tid slået gruppens navn fast. Siden de fandt sammen i 2009 er gruppen vokset sammen til en tæt enhed, der konstant søger at udvide deres sound, som ellers er så markant: To horn, keys, perkussion og trommer. For hver koncert lægger de et nyt set og prøver at finde på nye veje ud og ind af melodierne, som er kernen.

Det er et af de ganske få danske jazz acts, som er lykkedes af slå igennem i udlandet. I Tyskland repræsenteres de af landets førende bookingselskab og spiller for fyldte koncertsale nærmest, hvor end de kommer hen. Deres musik udgives af det toneangivende britiske label Edition Records. Girls in Airports er aktuelle med deres femte albumudgivelse: Live – en blanding af nyt og gammelt materiale indspillet på en tour igennem Tyskland i april 2017. Albummet får allerede flotte ord med på vejen: "Girls in Airports has an unusual sound; with a blend of lyrical, driving and global music, they represent an alternative direction for jazz and one that is largely untapped..... Adequately describing the Girls In Airports sound is tricky....Perhaps it's a mixture of say, King Crimson's more pastoral interludes, early-ish instrumental Pink Floyd and maybe a soupçon of Eno's soundscapes plus some dark drone-like saxophone à la Donny McCaslin as heard on David Bowie's Blackstar. Any way you cut it, this is an intriguing and memorable set." - All About Jazz / Roger Farbey September 9, 2017. GAFFA har tidligere skrevet om GiA: "Det er en til tider hypnotisk oplevelse, hvor der spilles med enormt overblik. Iørefaldende, originalt og grænseløst." Og Jazznyt bakker op: "Hold for Guds skyld sammen på det band! De er The future of Dansk Jazz!!!"

Bandets nysgerrighed har ført dem udenfor musikbranchens centrum: I Kina har de optrådt med flere generationer af folkemusikere, i Brasilien har de indspillet med perkussion legenden Nereu Mocotó og herhjemme optræder de ofte med poeten Jens Blendstrup. Konstant udvikling er et gennemgående træk for Girls in Airports. Siden 2010 har de turneret i både Brasilien, USA, Europa, Sydkorea og Kina.

Medlemmerne er fem vidt forskellige instrumentalister, som fandt sammen allerede som studerende på det rytmiske musikkonservatorie i København. Ved siden af Girls in Airports har de hver gang i spændende projekter, som bidrager med en masse inspiration: Mads Forsby spiller bl.a. trommer i Mats Gustafsons internale free-orkestester 'Fire!' og sit soloprojekt Illjin, der blander originale grooves, med improvisation og effekter på trommer. Perkussionist Victor Dybbroe er også trommeslager i Newclear (tidligere Traveling Tribes), som er en eksperimenterende indie trio med vind i sejlene både herhjemme og i udlandet.

Mathias Holm er aktuel med sit eget projekt Øya, som er stemningsfulde og nytænkende popproduktioner med Mathias på både vokal, keys og guitar. Han barsler med et debutalbum, som er næsten færdigt. Saxofonist og klarinettist Lars Greve er på kort tid blevet et af de store danske navne inden for eksperimenterende musik. Bl.a. igennem sit soloprojekt og samarbejder med August Rosenbaum og Aske Zidore har han udgivet en række toneangivende plader på pladeselskabet 'Hiatus,' som han er medstifter af.

Martin Stender er hovedkomponist og saxofonist i Girls in Airports. Ved siden af dette har han fuld gang i sit nye projekt i sit eget navn som ligesom GiA er en slags nutidig jazz, der varierer fra helt enkle melodier til mere syrede improvisationer og lydvandringer.

Glæd dig

Billetinformation
Periode

1. marts 2018 kl. 20.00


Paletten

Vesterbrogade 10, 8800 Viborg


Vis stort kort
Billetsalg.dk
Snedkervej 12
2630 Taastrup
CVR-nr: 10 14 77 51
Kontakt os - Klik her