Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

GEORGE MICHAEL JAM - EKSTRA KONCERT!

ET 'AMAZING', 'FLAWLESS' GEORGE MICHAEL JAM-BAND

Vi er blevet blæst bagover af interessen for vores George Michael Jam koncert. Koncerten den 26. januar blev udsolgt på blot fem dage, og rigtig mange har skrevet til os med ønsket om endnu en koncert. Det ønske opfylder vi nu med en ekstra koncert!  

For vi har været så heldige, at få Rasmus Fjeldsted og George Michael Jam til også, at komme på besøg torsdag den 25. januar kl. 20.00, til en ekstra koncert. 

Så alle jer der ikke fik billet til den første koncert kan, hvis du er hurtig ude og købe billet, glæde jer til et genhør med popmusikkens mester, George Michael. 

George Michael Jam skruer op for akkorderne fra deres musikalske ’Father Figure’, og spiller alle hitsene fra Wham-tiden frem til i 00’erne på den mest ’Amazing’ vis. Rasmus Fjeldsted er den absolutte ’Flawless’ frontfigur, der af mange karakteriseres som Danmarks bedste George Michael-sanger. Derudover består bandet af to dygtige musikere og korsangere.

Vi ses til en festlig og skøn torsdag aften på Halgodt med George Michael Jam. 

Husk at komme i god tid så du kan spise inden koncerten starter! Mad servering starter fra kl. 17.00. 

BEMÆRK - at det er en stående koncert!

Tag sydindkørslen til Skovshoved Havn. Kør ind i bunden af havnen. På venstre side finder du Halgodt. 

Halgodt
Skovshoved Havn 16B, 2920 Charlottenlund