Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Gasbox på halgodt

EN AFTEN MED KIM LARSEN 

Er du til Kim Larsen så er dette en absolut "Must Attend" fredagaften på Halgodt!

Der er ingen tvivl om, at Kim Larsen er en af Danmarks største kunstnere og personligheder gennem tiderne. Kim Larsen havde i over 40 år spillet og sunget sig ind i et stykke dansk kulturhistorie, først med Gasolin’ og siden som solist. Både den fattige mand på gaden, de kære børn, de rige, de ældre og selv Dronningen kender til sangene, der udnævnte gavflaben til Danmarks Nationalskjald.

Som en hyldest til Danmarks musikalske nationalhelt har Gasbox siden 2010 spillet med deres Kim Larsen Cover band. Efter deres medvirken i tv-programmet ”Danmark har talent” på TV 2, har de opnået kæmpe succes med fyldte koncerter.

Det skyldes ikke mindst, at forsangeren og guitaristen, René Hejdmann, både lyder som og ligner originalen. Med sig har han altid sine tre veloplagte og professionelle musikalske legekammerater, René Davidsen (leadguitar, kor), Jan O. Thomassen (bas, kor) og Johnny Kolstrup (trommer).

Denne januar aften på Halgodt tager Gasbox os ind i Kim Larsens univers af landeplagende klassiskere hvor mange af numrene nu er blevet en del af landets kulturarv. 

Halgodt
Skovshoved Havn 16B, 2920 Charlottenlund