Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Oplev to lokale bands for kun en 10’er i anledning af MusikRampens 10 års jubilæum

Gabriel Jacobsen

Gabriel Jacobsen er en ny dansk singer-songwriter, som med tekster på engelsk og melodier i genrerne rock/pop/country er klar til at give jer en musikalsk oplevelse. I starten af oktober 2022 udkom Gabriel Jacobsens debutalbum “Restless Hearts”, som fik en varm modtagelse af lytterne, airtime på P4 og P5 og flotte ord med på vejen: ”Det er en særdeles vellykket debut med et fremragende autentisk rockunivers med en stemningsfuld & fængende lydcollage, der udstråler en stærk musikalsk kærlighed.” – Teddy Bjørklund (The Love for Music and Concerts) ****. Der er lagt op til en aften med fortællinger, sange og nærvær, når Gabriel Jacobsen går på scenen.

ISSE

Siden debuten i 2018 har ISSE haft en aktiv musikkarriere med airtime på P4, P5, Radio Alfa, Radio Silkeborg og flere lokalradioer, mere end 135.000 streams på Spotify alene og flere end 100 koncerter i rygsækken. Efter udgivelser af 2 EP’er og en håndfuld singler, udgav hun i foråret 2022 sit debutalbum ”Gør Dit Hjerte Stolt”, som modtog flere positive anmeldelser og blev promoveret med en tour rundt på flere af landets spillesteder.

Lørdag den 21. jan. • Kl. 20.00
Forsalg kr. 10,- inkl. gebyr 

Rampelys
Bindslevs Plads 6, 8600 Silkeborg