Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

GENERATIONER PÅ SPIL 

Trods bandnavnet er Anders Gaardmand hoveddrivkraften i dette orkester, som parrer to DRBB-musikere (Gaardmand og Gunde) og en stjerne-trommeslager med en helt ung musiker, den 23-årige bassist, Rune Fog-Nielsen.

Anders Gaardmand spiller hele arsenalet af saxofoner, fløjter og klarinetter. Måske vi er heldige, at han har sin dejlige baryton-saxofon med.

I 70’erne var han fast inventar på jazz-natklubben La Fontaine, hvor han har haft sit andet hjem.  I 80’erne emigrerede Anders Gaardmand til USA. I løbet af tiåret der spillede han meget blues og rhythm'n'blues. Hjemvendt blev han først i 90’erne medlem af DRBB. Her har han de seneste år spillet med aftenens pianist Henrik Gunde. JIVE’s favorit pianist i disse år. Frands Rifbjerg er den stilsikre og elegante trommeslager med swing i blodet og vildskab om nødvendigt.

Der vil blive spillet underholdende lyttejazz af højeste klasse. Du kan roligt invitere familie og venner med, når jazz-generationerne er på spil LIVE AT JIVE. 

Lineup:

Anders Gaardmand: saxofoner
Frands Rifbjerg: trommer
Henrik Gunde: Klaver
Rune Fog-Nielsen: Bas

Dørene åbnes ca. 30 minutter før koncerten.

Hvis der er mulighed for det sælges overskydende billetter i døren. Billetsalget elektronisk stopper ca. 45 min før koncertstart.

HUSK Coronapas

Bygningen
Ved Anlæget 14B, 7100 Vejle