Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

GOLDEN RATIO

For Carsten Dahl er nuet altid i centrum; det øjeblik, hvor musikken skabes. Derfor er det ekstra godt at overvære mesteren i en koncert-situation, selv om Carsten Dahls mange udgivelser også giver en forståelse for det skabende og innovative i musikken.
Du skal til denne koncert have lytte-ørerne på plads og hengive dig til musikken og dens skønhed. Slip alle tanker og bliv ført ind i det spændende univers, der åbner sig for dig.
Pianisten Carsten Dahl er nok det nærmeste, vi kommer på et musikalsk geni i Danmark. Her kommer han på besøg i JIVE med en ny trio. En ny trio betyder en ny tilgang til musikken, da musikerne i Dahls trioer altid får den plads, de har brug for til at udtrykke sig. Det betyder nye veje i musikken, nye tilgange til aftenens program af improvisationer i nuet, af Dahls egne kompositioner og de elskede standards, som er alle jazz-musikeres fælles sprog.

Line up:
Carsten Dahl - piano
Daniel Franck - bas
Jakob Høyer - trommer

Dørene åbnes ca. 30 minutter før koncerten.

Hvis der er mulighed for det sælges overskydende billetter i døren. Billetsalget elektronisk stopper ca. 45 min før koncertstart.

Bygningen
Ved Anlæget 14B, 7100 Vejle