Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

GASBOX på Gazzværket 

Der er ingen tvivl om at Kim Larsen var hele Danmarks største og mest folkekære spillemand. I næsten 50 år spillede og sang Kim Larsen sig ind i danskernes hjerter - først med Gasolin’ i 70’erne, Bellami i 80’erne, Bell*Star i 90’erne og de sidste 24 år med Kjukken. Kim Larsen er den kunstner der har spillet flest koncerter på dansk jord og musikken lever videre.

Gasbox spiller og synger, med stor respekt, sangene som har gjort Gasolin' til Danmarks største rockband gennem tiderne og ikke mindst Kim Larsen til den største danske kunstner nogensinde. Danmarks bedste Kim Larsen-sanger, René Hejdmann, både lyder som, og ligner Kim Larsen på stemme og mimik i en sådan grad, at man tror det er løgn. Med sig har han altid sine tre veloplagte og professionelle musikalske legekammerater, René Davidsen (lead-guitar), Jan O Thomassen (bas,) og Johnny Kolstrup (trommer).

Mine damer og herrer…

...først tror du det er Kim Larsen
– så tror du det er løgn...

Arrangør: Gazzværket ApS
Type: Stående koncert
Dørene åbner: kl. 19:00

Gazzværket
Gasværksvej 20, 6200 Aabenraa