Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Jazz fra de store skove; stemning og den nordiske tone

Den svenske sangerinde Josefine Cronholm er en dybt personlig stemme. Nu tyve år inde i sin karriere har hun altid været sig selv og ikke givet køb på den gave, hun har til jazzen. Hun sanser naturen og er en lyrisk urkraft fra de dybe svenske skove.

Hans Ulrik er en superfed solist. Han er også en loyal akkompagnatør, som ved når der skal gives plads til andre, intet super-ego her. Hans Ulrik har såvel en ekspressiv udadvendt side, men også en indadvendt side, som vender sig dybt og følende mod naturen.

Frans Bak lærte vi først at kende gennem storartede jazz-udgivelser med orkestret “Det Blå Skrig”. Siden har Frans Bak fokuseret meget på filmmusik. Også her har han haft enorm succes. Frans Bak har studeret komposition og klaver og har udviklet sin egen form for ro og mindfulness i musikken, en tilgang som nu kaldes “Den Nordiske Tone” i udlandet.

Aftenens orkester i JIVE er en mesterlig trio i balance, som både kan improvisere og hvile i den nordiske tone. En stor og dyb oplevelse er i vente. 

Lineup:
Josefine Cronholm - vokal
Hans Ulrik - sax
Frans Bak - piano

Dørene åbnes ca. 30 minutter før koncerten.

Hvis der er mulighed for det sælges overskydende billetter i døren. Billetsalget elektronisk stopper ca. 45 min før koncertstart.

Bygningen
Ved Anlæget 14B, 7100 Vejle