Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Strik og musik kan være ren meditation. Det skal du opleve til strikke-jazz med Albert Reinholdt. Albert er ikke alene en fantastisk jazzmusiker. Han er også forrygende god til at strikke. Og han vil vise dig, hvordan man kan bruge improvisationsstrik til at få ro i sindet.

Tag dit strikketøj med og strik i takt til Alberts musikalske strikkefortællinger. Han vil tale om kunsten at elske sig selv, at bære sine fejl og om at strikke på Cubas danseklubber. 

Alt sammen til lyden af hans kontrabas og cubanskinspirerede jazzmusik. 

Albert Reinholdt har spillet med store navne som trommeslageren Ed Thigpen, saxofonisten Bob Mintzer og bassisten Hugo Rasmussen. Albert har studeret på Cuba og rejst, turneret og indspillet i Brasilien, Italien, Spanien, Baltikum og selvfølgelig Danmark.

Som bare 24-årig fik Albert prisen som Årets Nordjyske Jazznavn i 2018. Men han begyndte også allerede at spille bas og komponere musik, da han var 11-12 år. Og har lyttet til jazz, siden han var fire. 

Albert Reinholdt bruger jazzen til at fortælle historier fra sine rejser og om den kreative sammenhæng mellem jazz og strikkeopskrifter.

Kaffe og kage er inkluderet i prisen. Vi glæder os til at se jer.

Kun adgang med partout- eller dagsbillet til Masker i Marsken

Løgumkloster Højskole
Brorsonsvej 2, 6240 Løgumkloster