Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Velkommen til Falkecenter Samsø
Oplev de majestætiske ØRNE, dragende UGLER, lynhurtige FALKE og den beregnende HØG vise deres frie flyvekundskaber på Samsø.

På FALKECENTER SAMSØ inviteres du ind i et univers der fanger alle uanset alder. Her drages du ind i en verden der rummer det mest ultimative, nemlig det at kunne lade sige let og elegant bære højt op på himlen, forsvinde til en lille silhuet, og med allestedsnærværende vise den ultimative jagtteknik når falkoneren i samarbejde kalder den lynhurtige falk ned midt i manegen. Tættere kommer vi ikke på naturen og den ultimative frihed!

På Falkecentret sættes vores GÆSTER og ROVFUGLE i centrum. Hos os gives der masser af tid til formidling og spørgsmål. Vores vision er at formidle rovfugle og ugler, og ikke mindst dele vores respekt og begejstring for disse smukke fugle.

Derudover er der mulighed for at få taget sit helt eget unikke billede i selskab med en af fuglene.

ÅBNINGSTIDER:
Følg dette link og se åbningstiderne.
Billetterne er gældende på almindelige åbningsdage jf. programmet.

Bemærk:
- Dørene åbner en halv time før og showet starter præcis på angivet tidspunkt.
- Børn (0-4 år) har gratis adgang ifølge en voksen.

SPAR 20% på udvalgte datoer:
Early bird billetter, vil kunne købes til følgende dage:
April: Hver dag i perioden 3. - 9. april. + hver tirsdag og lørdag i perioden 15. - 30. april 2023. Maj: Hver tirsdag, onsdag og lørdag + 19. maj 2023.Juni: Hver tirsdag, onsdag og lørdag.September: Hver tirsdag, onsdag og lørdag.October: Hver tirsdag og lørdag i perioden 1. - 13. october 2023.

Alm. billetter vil kunne købes til følgende dage:
Juli
: Mandag, Tirsdag, onsdag, torsdag, fredag og Lørdag.
August: Hver tirsdag, onsdag, torsdag, lørdag og søndag.Oktober: Alle dage i efterårsferien 14. - 21. oktober 2023.

Falkecenter Samsø
Eskevej 4, 8305 Samsø