Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Fried Okra Trio

Fried Okra vandt Danish Blues Challenge i 2017 og blev nr. 2 til European Blues Challenge i 2018. I april 2018 udkom livepladen Fried Alive, som fik fine anmeldelser i både Polen, Belgien, Norge – og Danmark.

Fried Okra spiller deres egne sange. Musikken har klare forbindelser til bluesen - John Lee Hookers hypnotiske boogie og Junior Kimbroughs og R. L. Burnsides rå og uortodokse Hill Country blues. Fortolket af tre københavnere(Wallin er dog oprindeligt fra Sydsverige) bliver det til Fried Okras helt eget ”flatland groove”. Lidt lyd af Louisianas sumpe og Mississippis juke joints - og lidt lyd af København. Rootsrock, alternativ blues, lofi-rock…genren kan publikum selv bestemme.

Fried Okras sange handler om politik, damer, plader der ikke sælger(så godt som man ville have) - og selvfølgelig favorittemaet - kærlighed, der ikke lykkes. Fried Okras sange kan ”forbinde gode historier og skæbnefortællinger – såvel i tekst som i musik” – skrev netsiden 33 Plus i en anmeldelse.

Fried Okra Fried Okra har haft forskellige besætninger og er nu en trio med guitar, trommer og elbas. Morten Lunns lead-vokal suppleres af Thomas Crawfurd og Anders Wallin på kor. Hertil kommer den enstrengede diddley bo – som Morten Lunn nok spiller på som en af de få på dansk grund.

Fried Okra har optrådt internationalt flere gange - i Finland, Sverige og Tyskland alene i 2019. I hjemlandet gav bandet blandt andet to koncerter under Copenhagen Jazz Festival. Fried Okras lyd og optræden er blevet godt modtaget i både indog udland, og har givet bandet et godt ry blandt publikum. Til Eutin Blues Fest 2019 i Nordtyskland blev det til både interview og koncertoptagelse, som senere blev sendt på den tyske radiostation Deutschlandfunk.

I efteråret 2019 arbejdede bandet på at gøre en ny plade færdig. 10 nye sange er indspillet i hjertet af Vesterbro, og albummet udkom i 2020.

Fried Okra Trio

Morten Lunn (voc., gui., diddley bow)

Thomas Crawfurd (dr., perc., voc.)

Anders Wallin(bass, voc.)

Rampelys

Søndag den 5. september kl. 15

Døren åbnes kl. 14

Forsalg: 156.25,- inkl. gebyr

Dørpris: 180,-

siddepladser ved cafeborde

 

Parkeringskælder overfor Rampelys

Gratis parkering om søndagen

Fredag efter kl. 17

Lørdag efter kl. 15

 

Arrangør hjemmeside: www.bsharp.dk

Ret til ændringer forbeholdes!

Rampelys i Silkeborg
Bindslevs Plads 6, 8600 Silkeborg