Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Et liv på grænsen af sund fornuft
Forfatter, tidligere politibetjent, 3 år med arbejdsrelateret PTSD og 6 år som erhvervsdykker ved Frømandskorpset. Christian holder foredraget 'Et liv på grænsen af sund fornuft'.

Som ung følte Christian sig draget mod havet, frem for den traditionelle vej med videregående uddannelse. Han voksede op med en mor der var enlig forsørger med et massivt alkohol- og medicinmisbrug. Efter sin første militærtjeneste pakkede han sin rygsæk, og levede i 4 år et liv med fantastiske oplevelser under vandet som professionel dykkerinstruktør, inden han vendte hjem til Danmark. Her ventede endnu flere spændende oplevelser med operativt arbejde i politiet, en arbejdsrelateret PTSD-diagnose og efterfølgende 6 år ved Frømandskorpset.

Dette er et spændende foredrag med mange billeder og oplevelser fra et liv på randen af sund fornuft.
Vi følger alle de intense oplevelser Christian har været igennem, og får en stærk fornemmelse af hvordan det føles at være operativ politibetjent det ene øjeblik, for derefter at blive mentalt nedbrudt af sit arbejde. Og så at genvinde et nyt arbejdsliv og genoptræning i Frømandskorpsets regi.

Foredraget er åbent for alle, men der er få billetter i åbent salg.

Vi åbner dørene kl. 18.00.
Der er mulighed for køb af øl, vand og vin i baren.

Der er unummerede pladser, så det er 'først til mølle'.

Boxen Holbæk
Østre Havnevej 11C, 4300 Holbæk