Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation
Jeg søgte helbredelse og fandt ubetinget kærlighed - Foredrag
I slutningen af januar rejser jeg for 6. gang til det spirituelle healingscenter „Casa de Dom Ignacio” i Abadiania i Brasilien.
Abadiania er en mindre, ret ubetydelig by midt i Brasilien i regionen Goia, beliggende 110 km sydvest for hovedstaden Brasilia. En trafikeret motorvej deler byen. Den mindre del ligner en lille landsby. Du vil forgæves lede efter seværdigheder. Der er højt indhegnede villaer og fattighytter, hullede veje og affald i vejkanterne. Der er afmagrede høns, der går frit omkring og kigger overalt efter noget at spise og hjemløse hunde, store som små, som går rundt eller ligger i skyggen alle mulige steder.
Men hvorfor vælger jeg alligevel at komme igen og igen? Det vil jeg fortælle om i foredraget. For enden af denne del af byen ligger det spirituelle healingssted ”Casa de Dom Ignacio” omgivet af en meget smuk have og med en dejlig udsigt over de vidstrakte bakker fra Goia. Her kom jeg for første gang bevidst i kontakt med de åndelige læger og healere. Hver gang jeg er der, er mit hjerte fyldt med kærlighed, og jeg kan ikke lade være med at være glad, selvom der også altid er nogle udfordringer, der venter på mig. Tusinder af mennesker fra hele verden har søgt helbredelse i Casaen og alle dem, jeg har hørt om eller har snakket med, blev hjulpet enten med at blive helbredt, med at får fred i hjertet eller komme videre på deres livsvej.
I foredraget vil jeg fortælle om dette fantastiske sted, om de åndelige læger og healere, som arbejder der, om mine personlige vidunderlige oplevelser, om den hjælp jeg fik, både fysisk og psykisk og hvordan jeg blev åbnet op for det spirituelle fra at jeg slet ikke kendte til de åndelige læger og healere, - til selv at få lov til at arbejde sammen med dem.
Lidt om mig:
Jeg er medlem af bestyrelsen i Arco Iris, bor i Als ved Hadsund hvor jeg har klinikken "Holistisk Helseklinik, Ursula Thalmann". Jeg er uddannet Samtaleterapeut, Heilpraktiker, Clairvoyant og giver Healing med de åndelige læger og healere. Du kan finde mig på Facebook: Holistisk Helseklinik Ursula Thalmann
Entre incl. kaffe/te+kage i pausen
medlemmer 50,00 kr.
ikke medlemmer 75,00 kr.
tilmelding på sms til Ursula 29928746

Byens Hus
Byens Hus, Østergade 5f, 9670 Løgstør, 9670 Løgstør