Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Ester Brohus har boet i Hedensted i over 40 år, og sangerinden fik for 20 år siden nys om, at guitarist Knud Møller var flyttet til byen. Hun kørte over til ham med en flaske vin og sagde hej. Siden har de været hiandens gode venner.

Efter over 20 år som venner og musikalske fortrolige har Ester Brohus og Knud Møller besluttet sig for at tage på duo turné sammen i 2022, hvor de også kommer til Stouby Kirke. Kort efter musikernes første møde kom albummet "Poor Pretty Little me" med Knud Møller som producer, og pladen høstede hele 3 Grammys. 

Ester Brohus og Knud Møller har haft talrige projekter, rejser og musikalske arrangmenter gennem tiden. De har sågar været med til at stifte en musikforening i Hedensted - altid med deres egen kariere sideløbende.

"Knud er ikke bare en nabo. Vi har et solidt venskab, og det er altid ham, jeg kører over til, når jeg har lavet noget nyt musik. Vi har ofte talt om at tage afsted sammen, og nu skal det være. Det glæder vi os til" - lyder det fra Ester Brohus.

Repertoiret denne aften bliver nogle af Esters nye sange, ældre hits, favoritterne og numrene med den gode historie. Alt sammen akkompagneret med Knud Møllers fantastiske guitarspil.

 

Der unummererede pladser i Stouby Kirke, hvor dørene åbnes senest 19.00. Ester Brohus og Knud Møller synger og spiller 2 x 45 min. 

Stouby Kirke
Stouby Kirkevej 20K, 7140 Stouby