Vigtig information om COVID-19 (Coronavirus) - Se hvordan du skal forholde dig her ->

Kurven er nu opdateret

 Ønsker du at handle videre, eller gennemføre købet med det samme?

quit

Tilføj til venteliste

Har du allerede en profil hos Billetsalg.dk?

Indtast venligst din e-mail:

Billet Antal Pris
Esben Just & HP Lange Trio - Entre DKK 191,25
Til info:
Du vælger selv, om du printer billetterne ud eller blot viser dem via din telefon.
Købet bliver pålagt en adm. omkostning på 9,89 kr. inkl. moms. *
Praktiske oplysninger:

Esben Just & HP Lange Trio

Torsdag 12. juni, kl. 21.00
Lokation: Tante Olga

Billetpris:
Entré: 185 kr. excl. gebyr.
Entré i døren: 200 kr.

Esben Just og HP Lange Trio:

En konstellation der SKAL opleves!

Esben Just og HP Lange har begge længe tilhørt den del af musiklivet i DK som sværger til den håndspillede og groovy musik med rødder i blues, jazz og gospel.

Esben Just har sammen med spjustfrost og sine egne trioer gjort, specielt musikken fra New Orleans, til sit varemærke.

HP Lange er funderet i blues traditionen, men har selv boet i New Orleans, og den specielle sound fra byen og Louisiana er ikke fjern for ham.

I disse koncerter med Esben Just & HP langes trio, er der lagt op til et frugtbart samarbejde mellem to solister, der kender deres virkemidler og elsker musikken de fremfører.

Når de to sammen lægger fra land med en af landets bedste rytmesektioner – Jens Kristian Dam & Dave Stevens – er der garanteret en råswingende koncert fra start til slut.

H.P. Lange er efterhånden en veteran på musikscenen i Danmark. Som en af de få fortolkere af den akustiske bluestradition, har han siden midt-80’erne spillet mere end 100 koncerter om året i Danmark og udlandet – lige fra små klubber til de store blues & jazz festivaler.

HP Lange har gennem tiden spillet sammen med stort set alle på den danske bluesscene - især med landevejskammeraten Troels Jensen, som han har udgivet fire cd’er sammen med siden 2002. I 1994 tilbragte han et halvt år i New Orleans. I Louisiana og i Mississippi gravede han sig endnu dybere ned i bluestraditionen. Han spillede fast på flere klubber i New Orleans og mødte og lærte bl.a. fra delta-bluesmesteren, John Mooney. Han spillede jobs i Memphis og i Mississippi Deltaet med guitaristen Kenny Brown, som introducerede ham til den specielle bluestradition i de bakkede områder i det nordlige Mississippi. Her mødte og spillede han desuden med blues legender som Junior Kimbrough og R.L. Burnside.

H.P. Lange har udgivet ni cd’er i eget navn. To af dem har vundet “The Danish Music Award” for bedste blues/roots udgivelse. Flere af cd’erne er blevet nomineret bl.a. for bedste folk-instrumentalist.

Billetinformation
Periode

12-06-2020 21:00 - 12-06-2020 23:00


Tante Olga

Søndergade 6, 8900 Randers


Vis stort kort
Billetkøb DKK 0
Billetgebyr * DKK 0
DKK 0
I alt DKK 0
Del dette event:
Billetsalg.dk
CVR-nr: 10 14 77 51
Kontakt os - Klik her