Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation
Anekdoter og røverhistorier mellem sangene gør en koncert med Erik Grip til noget yderst personligt og nærværende.

Erik Grip fik sit folkelige gennembrud med sangen ”Velkommen i den grønne lund”. Men også sangene ”Åbent Landskab”, ”Rose skal vi danse”, ”Gult græs mod solen” m.m. fl. har gjort sit til Erik Grips store popularitet.

Midt i al det populære og kommercielle må det ikke glemmes, at Erik Grip startede som folkesanger med mange spillejobs på de små folkeklubber og mindre spillesteder, der blev grundlagt i 1960 ́erne. Det blev til et utal af turnéer, enten solo eller sammen med navne som Trille, Sebastian og Jan Toftlund. Erik Grip var også stifter af folkeklubben ”Vognhjulet” i Kbh., der i mange år præsenterede den væsentligste folkemusik og visesang. Udgivelsen af ”Frank Jægers Viser” i 1975 blev en ny retning indenfor folkesangen i DK, og med mange efterfølgende udgivelser af danske digte tilsat musik afsatte Erik Grip en ny musikstil i DK.

Erik Grips første optræden på en større festival var ved Skagen Visefestival i 1976. En indspilning fra denne debut på en større scene er at finde på albummet ”Blidt forsvinder natten” – udgivet 1977.
Still going strong – ingen hat eller blå briller. Dette er tradition og ægte nærvær.

Dato og tidspunkt: Søndag 16. september kl. 14.00
Dørene åbner: Kl. 13.00. Koncerten foregår i kulturhusets cafe og prisen er incl. kaffebord i pausen.
Ca. varighed af arrangementet: 2 timer
Bemærk venligst: Unummererede siddepladser
Billettyper: Standard billet: 150,- kr. inkl. gebyr.

Kulturcenter Jammerbugt
Søparken 2, 9440 Aabybro