Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Karen-Marie Lillelund opfordrer til at genopdage værdien af smalltalk i sit nye foredrag og bog: Small Talk – ja tak!

I foredraget og bogen, Small Talk – Ja tak!, tager Karen-Marie Lillelund publikum med på en hylende morsom rejse ind i den betydningsfulde verden af smalltalk og minder os om, hvorfor det er værd at værdsætte de små øjeblikke i livet.
Hun stiller spørgsmålet, om smalltalk er flyttet ud på de sociale medier, hvor emojis har erstattet ansigtsudtryk, eller om vores travle liv og personlige mål har fået os til at glemme vigtigheden af at forbinde sig med andre gennem små samtaler.
Hun fremhæver eksempler på disse små øjeblikke, og publikum vil uden tvivl kunne genkende sig selv og deres egne oplevelser i hendes beskrivelser. Karen-Marie Lillelunds foredrag er altid hylende morsomme. Hun bevæger sig i en verden af anekdotiske, selvironiske rejser med rene pointer og en masse punchlines, der gør det til en aften, du ikke lige glemmer. Så Small Talk, ja tak!

Dette er et siddende, unummereret arrangement.

 

 

Arrangementet er ikke omfattet af ledsagerordningen 

Dørene åbnes klokken 16.15

Musikkenshus
Musikkens Pl. 1, 9000 Aalborg