Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Søndagsmatine´med Dyveke

Der er lagt op til en nostalgisksøndag eftermiddag, når DYVEKE  lægger vejen forbi Kultur- & Erhvervscenter Jammerbugt. Gruppen har nemlig specialiseret sig i gamle danske film- & revysange fra 20-erne, 30-erne og 40-erne. Hvem husker f.eks. ikke Hvorfor er lykken så lunefuld, Man binder os på mund og hånd eller Når der kommer en båd med bananer?

DYVEKE er tro over for originalerne, men tilfører samtidig sangene nyt liv i form af vokalharmonier, nye arrangementer og en anderledes instrumentering.

Adskillige koncerter rundt omkring i landet har vist, at musikken ikke kun taler til et ældre publikum, men til flere aldersgrupper. Samtidigt har de mange koncerter givet en stor erfaring, der er med til at sikre en musikalsk, nostalgisk og hyggelig oplevelse.

DYVEKE består af Torben Warncke på ukulele, guitar, melodica og sang og Henrik Prip Eriksen på guitar, kazoo og sang. Denne eftermiddag er duoen udvidet til trio med kontrabassisten Olav Gudnason.


Dato og tidspunkt: Søndag 04. oktober 2020 kl. 14.00
Dørene åbner: Kl. 13.00
Koncerten foregår i kulturhusets cafe og prisen er incl. kaffebord i pausen.
Ca. varighed af arrangementet: 2 timer
Bemærk venligst: Unummererede siddepladser
Billettyper: Standard billet: 120,- kr. inkl. billetgebyr.

Kulturcenter Jammerbugt
Søparken 2, 9440 Aabybro